2777
2789
عنوان

کیا پدر یا مادرشون آلزایمر داره

181 بازدید | 37 پست

سلام

من دارم دق میکنم، بابام یه مدته علایم آلزایمر داره، امروز انقدر از غصه اش گریه کردم که نا ندارم، توروخدا بگین راهکاری داره؟ درمان میشه؟

خیلی خیلی حالم بده من بدون بابام میمیرم، الهی بمیرم برا مظلومیتش، انقدر آدم شادی بود اون برادر بیشعورم این بلا رو سرش آورد، از فکر اون اینطوری شد

ببریدش دکتر قرص میدن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای تقویت حافظه

سیتی کولین 

سربرولایزین خوبه

الزایمری ها و مشکلات مغزی داشته باشن استفاده میشه

گلم سخته خیلی سخته ادم مریضی پدر مادرشو ببینه🫂

هعی روزگار 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

غصه نخور عزیزم درست میشه . گمونم گردو باید بخورن هر روز . بازم تحقیق کن . از عطاری خوب سراغ بگیر . د ...

بخدا ما دوتا خواهر با اینکه خودمون شوهر وبچه داریم ولی همه فکرمون پیش پدرمادرمونه، ولی اون داداش احمقم اصلا فکرشون نیست ولشون کرده رفته،

انقدر بابام غصه خورد که الان همه چی یادش میره

بخدا ما دوتا خواهر با اینکه خودمون شوهر وبچه داریم ولی همه فکرمون پیش پدرمادرمونه، ولی اون داداش احم ...

مگه از غصه الزایمر میگیرن ؟ فکر نکنم . احتمالا اجداد تون اگه داشتن ارثی هست . باید جلوی پیش روی را بگیرید ‌‌. چجوری را نمی‌دونم دکترا میدونن. ولی می‌دونم نباید به حال خودش رها کرد آلزایمر را 

برای تقویت حافظهسیتی کولین سربرولایزین خوبهالزایمری ها و مشکلات مغزی داشته باشن استفاده میشهگلم سخته ...

انقدر سخته که قلبم فشار میاد بخدا،

الهی دورش بگردم، من طاقت ندارم اینجوری ببینمش

مگه از غصه الزایمر میگیرن ؟ فکر نکنم . احتمالا اجداد تون اگه داشتن ارثی هست . باید جلوی پیش روی را ب ...

اره ابجی غصه ناراحتی فشار روخی الزایمر میاره

جدا از ارث و کهولت سن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببخشید میپرسم بابای همسرتون بچه هاشو میشناسه؟

اولش اره 

ولی حدود ۴ ساله نه

حتی حرف زدن معمولی یادش رفته

وقتی مریض میشه نمیتونه بگه یعنی نمیدونه کجاش درد میکنه

از یه بچه مظلومتره 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

انقدر سخته که قلبم فشار میاد بخدا،الهی دورش بگردم، من طاقت ندارم اینجوری ببینمش

درکت میکنم🫂دیر نکن همین فردا ببریدش دکتر پیش گیری بشه