بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😔براشون دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال پیش روی نکنه ابجی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
براش دعا کنید توروخدا،الهی که خدا همه پدرمادرهارو شفا بده
چشم
إلهی امین ابجی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
دورت بگردم عزیزم،امضاتو خوندم واقعا گریه کردم، الهی که پسر قشگنت زودتر سلامتیشو بدست بیاره
قربون اشکات برم 🫂🫂🫂🫂 فدای دل مهربونت بشم ❤️ ❤️ 🫂
مرسی خوشگلم
انشالله پدر گلت سلامت باشه خودت و عزیزانت همیشه سلامت باشید
ببین قشنگم انشالله پدرت همیشه سالم باشهولی این درد درمانی ندارهما هر دکتری که بگی بردیمشفقط یه کم رو ...
عزیزم ببخشید میپرسما، دختراش تونستن با این قضیه کنار بیان؟ اخه من و خواهرم مدام داریم گریه میکنیم اصلا زندگی خودمونو ول کردیم و فقط فکر بابام هستیم، خیلی داره بهمون فشار میاد
خدانکنه عزیزدلم،برا پسرت یک تسبیح صلوات میفرستم گلم،انشاالله بزودی بیای تاپیک بزنی و ازسلامتی پسرت ب ...
فداتبشم لطف داری گلم
ولی هنوز درمانی نیست براش
توکل به خدا
منم برای اینکه بیماری پدر عزیزت پیش روی نکنه حتما دعا میکنم امشبم براشون ۱۰۰۰تا صلوات میگم
دیگه همه چی دست خداست
فداتبشم لطف داری گلم ولی هنوز درمانی نیست براشتوکل به خدامنم برای اینکه بیماری پدر عزیزت پیش روی نکن ...
الهی دورت بگردم مهربونم، مطمعنم خدا بخاطر دل پاک تو حتما به بابای منم سلامتی میده،
خیلی مادر دل پاک و قوی هستی عزیزم، بخدا بخاطر خوب بودنت بوده که خدا اون فرشته کوچولو رو بهت داده، صبر داشته باش عزیزدلم از رحمت خدا غافل نشو یهو دیدی درمانشم پیدا شد و پسرنازت سلامتیشو بدست آورد