2777
2789
عنوان

کیا پدر یا مادرشون آلزایمر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 37 پست
مگه از غصه الزایمر میگیرن ؟ فکر نکنم . احتمالا اجداد تون اگه داشتن ارثی هست . باید جلوی پیش روی را ب ...

عزیزم وقنی از غصه و استرس همه زنها مشکل تنبلی تخمدان میگیرن خب معلومه غصه خوردن و استرس باعث مشکلات مغزی هم میشه دیگه،

آره الان فقط خودمون متوجه شدیم که یه سری چیزهارو چندبار میپرسه میخوایم زودتر ببریمش یه دکتر خوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولش اره ولی حدود ۴ ساله نهحتی حرف زدن معمولی یادش رفتهوقتی مریض میشه نمیتونه بگه یعنی نمیدونه کجاش ...

وای خدای من، قلبم درد گرفت،

هیچ چیز سختتر ازاین نیست که پدرت جلوی چشمت انقدر مظلوم باشه و نتونی براش کاری بکنی،

اخه پس چرا داروها اثر نکردن

بابای طفلکم خیلیم پیر نیست ۶۵ سالشه،خواهربرادراش از خودش بزرگترن همشون سالمن

خداسلامتی بده سنی نداره واقعا طفلی

😔براشون دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال پیش روی نکنه ابجی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای خدای من، قلبم درد گرفت،هیچ چیز سختتر ازاین نیست که پدرت جلوی چشمت انقدر مظلوم باشه و نتونی براش ...

ببین قشنگم 

انشالله پدرت همیشه سالم باشه

ولی این درد درمانی نداره

ما هر دکتری که بگی بردیمش

فقط یه کم روند پیشرفت کند شد

درمانی نیست حتی تو امریکا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

خداسلامتی بده سنی نداره واقعا طفلی😔براشون دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال پیش روی نکنه اب ...

دورت بگردم عزیزم،

امضاتو خوندم واقعا گریه کردم، الهی که پسر قشگنت زودتر سلامتیشو بدست بیاره

براش دعا کنید توروخدا،الهی که خدا همه پدرمادرهارو شفا بده

چشم

إلهی امین ابجی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دورت بگردم عزیزم،امضاتو خوندم واقعا گریه کردم، الهی که پسر قشگنت زودتر سلامتیشو بدست بیاره

قربون اشکات برم 🫂🫂🫂🫂 فدای دل مهربونت بشم ❤️ ❤️ 🫂 

مرسی خوشگلم

انشالله پدر گلت سلامت باشه خودت و عزیزانت همیشه سلامت باشید

ببین قشنگم انشالله پدرت همیشه سالم باشهولی این درد درمانی ندارهما هر دکتری که بگی بردیمشفقط یه کم رو ...

عزیزم ببخشید میپرسما، دختراش تونستن با این قضیه کنار بیان؟ اخه من و خواهرم مدام داریم گریه میکنیم اصلا زندگی خودمونو ول کردیم و فقط فکر بابام هستیم، خیلی داره بهمون فشار میاد

قربون اشکات برم 🫂🫂🫂🫂 فدای دل مهربونت بشم ❤️ ❤️ 🫂 مرسی خوشگلمانشالله پدر گلت سلامت باشه خودت و ع ...

خدانکنه عزیزدلم،

برا پسرت یک تسبیح صلوات میفرستم گلم،

انشاالله بزودی بیای تاپیک بزنی و ازسلامتی پسرت بگی

عزیزم ببخشید میپرسما، دختراش تونستن با این قضیه کنار بیان؟ اخه من و خواهرم مدام داریم گریه میکنیم اص ...

یه دحتر داره که اونم مثل شما ناراحت و بی قرار

الان مثل یه بچه میبره حمومش میده

پوشکش میکنه طفلی خیلی غصه میخوره خیلی کمک حالا مادرشه

خدا براش خیر بخواد چون خیلی خوبه

اسمش دختره ولی به نظرم یه جواهره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

خدانکنه عزیزدلم،برا پسرت یک تسبیح صلوات میفرستم گلم،انشاالله بزودی بیای تاپیک بزنی و ازسلامتی پسرت ب ...

فداتبشم لطف داری گلم 

ولی هنوز درمانی نیست براش

توکل به خدا

منم برای اینکه بیماری پدر عزیزت پیش روی نکنه حتما دعا میکنم امشبم براشون ۱۰۰۰تا صلوات میگم

دیگه همه چی دست خداست

یه دحتر داره که اونم مثل شما ناراحت و بی قرارالان مثل یه بچه میبره حمومش میدهپوشکش میکنه طفلی خیلی غ ...

واقعا خیلی ناراحت کنندس، خدا به دخترش خوشبختی بینهایت بده،

والا من و خواهرمم حاضریم همه کار برا بابام بکنیم، حتی شوهرامون بیشتر از ما بابامو دوست دارن،

بابای من خیلی پرانرژی و شاد بود ولی از وقتی برادرم رفت یهو ساکت و غمگین شد بعدشم یواش یواش احساس کردیم علایم الزایمر داره

فداتبشم لطف داری گلم ولی هنوز درمانی نیست براشتوکل به خدامنم برای اینکه بیماری پدر عزیزت پیش روی نکن ...

الهی دورت بگردم مهربونم، مطمعنم خدا بخاطر دل پاک تو حتما به بابای منم سلامتی میده،

خیلی مادر دل پاک و قوی هستی عزیزم، بخدا بخاطر خوب بودنت بوده که خدا اون فرشته کوچولو رو بهت داده، صبر داشته باش عزیزدلم از رحمت خدا غافل نشو یهو دیدی درمانشم پیدا شد و پسرنازت سلامتیشو بدست آورد