2777
2789

ما وقتی بادمجون رو میخوایم سرخ کنیم سفیده تخم مرغ رو خیلی کم با چنگال میزنیم فقط در حد اینکه سفیده کمی از هم باز بشه بعد بادمجونا رو میندازیم تو سفیده بعد سرخ می کنیم،هم بادمجونا روغن کمتری به خودشون میگیرن هم خوب سرخ میشن و مغز پخت میشن و نرم میشن.

واسه تمیزکاری خونه هم سرکه سفید عالیه، کابینتا، سینک ظرفشویی،شیر ظرفشویی،در یخچال و کلا همه جا رو با سرکه سفید تمیز میکنیم عالیه واقعا خیلی خوب تمیز میکنه و برق میندازه،فک میکنم هیچی به اندازه سرکه سفید تو تمیز کردن مؤثر نباشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرکه خالی؟؟؟ با آب یا چیزی قاطی نمیکنی؟؟؟

بیشتر وقتا سرکه خالی میریزم تو ظرف شیشه پاک کن میزنم ولی گاهی آب هم قاطی میکنم،تو مایع ظرفشویی مون هم سرکه سفید قاطی میکنم هم ظرفا خوب تمیز میشه هم اون حالت لیزی که موقع شستن ظرف ها هست رو دیگه نداره

برای از بین بردن چربی ها ترکیب نوشابه و مایع ظرفشویی 

حتی چربی‌های قدیمی اینجوری تمیز میشه 

مرغ رو بخوای زودتر پخته بشه با چاقو چندتا خط سطحی روش بنداز و یکم نمک بزن تو آبش 

برای پخته شدن سریعتر حبوبات در قابلمه رو دمکش بزار

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

عالیه👏

همچنین راهکار های شما 🥰 من برای اینکه بادمجون روغن نبره یکم ماست روش میمالم

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭