2777
2789

تو خونه با برادرم راه نمیاد هرروز جنگ و دعوا دارن

ازاینور مامانم مشکل قلبی داره نمیدونه دیگه باهاشون چیکارکنه 

مقصر برادرمه میاد دم گوشش ملچ ملوچ میکنه بلند بلند حرف میزنه کرم میریزه شاید فکر کنید خنده داره ولی یه معضل جدی شده خونشون 

خواهرم داره عذاب میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه داداشت مشکل داره ببریدش روان پزشک 

شوهر منم اینجور صداهای بد از خودش به عمد برای اعصاب خوردی من درمیاره الحمدلله فعلا خونه نیست

کاش یه روز بیدار شم این کابوس تموم شده باشه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
متاسفانه داداشت مشکل داره ببریدش روان پزشک شوهر منم اینجور صداهای بد از خودش به عمد برای اعصاب خوردی ...

ای وای من فکرکردم فقط داداشم اینطوره

میدونی چیه مامان و بابام هم نمیتونن زیاد تند برن و باهاش تند رفتار کنن میترسن قهر کنه بره از خونه چون ۲۰ سالشه بعد خواهرم فکر میکنه اینا طرفش نیستن.من از عید با داداشم حرف نمیزنم سردعواشون .چون از خواهرم طرفداری کردم خیلی سفت و سخت.ناراحت شده با من حرف نمیزنه

مادرت بهش هشدار بده پسرا حرف مادرشونو گوش میدن

گوش نمیده با خودهرم دعواش میشه میاد دست و پای مامانم رو میبوسه مامانم هم یه کم گریه میکنه و بعد بیخیال میشه و دوباره روز از نو روزی از نو