2777
2789
عنوان

پشیمونم به نظرتون خاستگارم بر میگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
ایشالا خوشبخت در کنار هم پیر بشیناگه دوس داشتی تعریف کنبینتون فاصله افتاد دوباره برگشتین؟

نه مدتی خواستگارم بود و من درگیر یه خواستگار دیگه شدم و اون بهم خورد  بعد اون جریان من سخت گیر شدم همسرمم جاهای دیگه میرفت خواستگاری یکی دوسال بعد دوباره اومد از رفتار خانواده اش خوشم نیومد جواب رد دادم بازم اون رفت خواستگاریای دیگه باز اومدن خواستگاری من دیگه جدا مخالف بودم حتی یه خواب دیدم میخواستم خودمو بزنم از ناراحتی که من با این یارو ازدواج نمیکنم باز اومد حواستگاری محکم و قرص گفتم نه تا اینکه یه اتفاقی تو زندگیم رسید که به این نتیجه رسیدم تنها راهش ازدواج با این طرف بود که رد کردم حالا گویا اون بازم رفته بود جایی خواستگاری😄 بعدش من به خاحواده ام گفتم اگر اومد مجدد اکی بدید بازم یکی دیگه اومده بود اما من منتظر همین بودم که بالاخره گویا خانواده اش از اون خانواده راضی نبودن و این دیگه خواستگاری اون نمیره و دوباره داستان ما مطرح میشه و ما هم علی رغم سنگ اندازی خیلی از اطرافیان به طرز عجیبی راه ازدواج با یه مراسم نسبتا با شکوه و ابرومند برامون باز شد درحالیکه من نمیخواستم عروسی بگیرم اونا هم میخواستن از زیرش در برن ولی همه چیز خدا رو به نفع من پیش رفت

من از بچگی بابام تو گوشم خونده مستقل باش کار کن رو پای خودت وایسا معلومه اولویتم کا ه میترسم روزی به ...

نه ببین درسته حرفش منطقیه ولی از ادمی که از الان میخواد احتیارتو بگیره بترس نباید مجبدرت کنه که کار نداشته باشی نهایتا باید بگه ترجیح میدم که کار نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببین درسته حرفش منطقیه ولی از ادمی که از الان میخواد احتیارتو بگیره بترس نباید مجبدرت کنه که کار ...

نه من ازش اجبار ندیدم تو حرفاش البته که اگه اینجوری فکر میکنه و میخواد کنترل کنه و اجبار تو حرفاشه دیگه شاید سمتم نیاد 

خب اینکه قاطع میگه همسرم نباید کار کنه یعنی اجبار میگه یا سر کار نرو یا قیدتو میزنم

نه کلی توضیح دادم ولی میشه اینجوری از حرفاش توضیح داد چون میگفت به حقوق برابر زن ومرد اعتقاد دارم اگه زندگی نیاز باشهکه زن کار کنه خب زن کار میکنه ولی وقتی نیاز نیست چرا بایدبره سر کار؟؟  منم اون موقع قشنگ به ذهنم نمیرسید چیزی بگم مثلا میگفتم میرم که قشنگ بگردم تیپ بزنم میگغت خب اون موقع وقت نمیکنی.. ولی هرچی میگفتم یه جور مقاومت میکرد حرفشو به کرسی بنشونه منم همین طور مثلا میگفت تو سر کار بری بچتو چطور بزرگ میکنی ؟ لابد میفرستیش مهد کودک بچه تربیت از کجا یاد بگیره  و منم هی جواب میدادمم آخرش دراومد گفت دلیل این همه اصرارتو نمیفهمم ک دوست داری بری سرکار 

منم نخ دادم بش ک تو جلسه اولل نمیتونی افکار شخص مقابلتو تغیر بدی و..