2777
2789
عنوان

پشیمونم به نظرتون خاستگارم بر میگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصصصصلافک میکنیاصلا حرف بدی نزدی مامانت خیلی حرفتو برات گنده کرده

نمیدونم حتی اطرافیان همههه میگن تند رفتی استباه کردی دوستام میگن پروندیش.. آخه منم زیادی جبهه گرفتم نسبت به هر حرفی که میزد اگه دوست داشتی میگم بت 

نمیدونم حتی اطرافیان همههه میگن تند رفتی استباه کردی دوستام میگن پروندیش.. آخه منم زیادی جبهه گرفتم ...

ببین خداشاهده عین واقعیتو بهت میگم اگه قسمت تو‌باشه هزااار حرفم نزنی بازم کنسل نمیشه جریان

پس رها کن چون اگه قسمتت نباشه اگه بهترین حرفاروهم بزنی بهش تا دقیقه نود هم برین جلو کنسل میشه

نظر منم همینه ولی من هرچی میگفت خیلی جوابشو میدادم طرزفکر خوبی داشت نه اینکه با کار رفتن مخالف باسه ...

ببین ایده اش خوبه ولی میدونی به عنوان یه زن متاهل میگم من اوایل زندگی واسه اینکه بار مالی روی دوشم نیوفته و از طرفی بتونم به زندگیم برسم به جز یه کار پاره وقت کم درامد کاری انجام ندادم اما بعدا خیلی بهم فشار اومد چون گاهی دوست داشتم چیزایی بخرم که اون موقع واقعا هنوز با شوهرم رودربایستی دهشم یا دلم میخواست کسی رو مهمون کنم اما نمیتونستم چون دستم توی جیب خودم نبود و همسرم هم توی فشار مالی بود و بعد از چند ماه با اینکه خرجب که شوهرم نیده بیشتر شد دیگه تصمیم گرفتم شغل پر دارمدتر داشته باشم چون واقعا دلم نمیخواد یه زن و وابسته باشم زنی که جرجشو همسرش بده باید تابع باشه هر تصمیمی براش گرفتن نمیگم همیشه اما باید معمولا قبول کنه اما زن مستیل قدرت انتخاب داره واگر خیانت ببینه یا زندگیش سخت باشه بدون ترس از زندکی سمی خارج میشه و از طرفی واسه چهارتا مهمانی و خرج اضافه تر  احسای عذاب وجدان و این حس من دارم از پول طرف مقابل خرج میکنم رو دیگه نداری دیگه اختیاراتت بیشتر میشه ولی خوب خانه دار بودنم عالیه تو هبچ وقت خستگی کار رو نداری کل انرژیت رو صرف خمسر و لچت میکنی اما اگر خانواده و فامیل همسر یا خودت پر رو باسن فکر میکنن خوب فلانی که خونه داره هر وقت دویت داشتن روی سرت هوار میشن یا کار برات میتراشن اما شاغل باشی اصلا نمیتونن ازت چنین انتظاری داشته باشن بابد خودت ببینز چی برات اولیته من اول زندگیم برام رسیدگی به خمسرم مهم بود الان برام مستقل بودن و اختیار داستن و ازنکه کسی از بیکاریم سوء استفاده نکنه و کار دو سرم بریزه

خواهرش بچس مامانشم خونه داره

من فک نمیکنم این وا بده و اجازه بده کار کنی

ب مشکل میخورین

این فقط یک قسمته جریانه

این ادم کنترل گره و میخواد زیر دست باشی

و مردایی ک زنو مینشونن خونه خودشون میرم سرکار  بعضی هاشون خیانت میکنن نمیخوان امارشونو زنشون در بیاره برا همین خونه نشینش میکنن

ب روحیات خودت توجه کن ب حرفای اون باشکاه و عشق و‌حال توجه نکن

فک کن تفریح خیلی خاصی نداری

میتونی خونه دار باشی یا نه؟

اگه اره بسم الله

وگرنه جوش حرف صادقانه و درستی ک گفتیو نزن

ببین ایده اش خوبه ولی میدونی به عنوان یه زن متاهل میگم من اوایل زندگی واسه اینکه بار مالی روی دوشم ن ...

من از بچگی بابام تو گوشم خونده مستقل باش کار کن رو پای خودت وایسا معلومه اولویتم کا ه میترسم روزی به حرفش برسم و دوس داشته باشم تو خونه باشم استراحت کنم و.. ولی این کلا خاستگار خوبی بود موقعیت خوبی داشت حداقل کاش بیاد جلو باهم صحبت کنیم اگه قراره به این نتیجه برسیم که به درد هم نمیخوریم ی عمر سوالای بی جواب نداشته باشم ی عمر به خاطر اینکه الان فکر میکنم موقعیت خوبیو ازدست دادم عذاب نکشم 

دقیقا مثل داینان منو شوهرم هر دوتامون چرخیدیم چرخیدم اخرش باهم ازدواج کردیم

آره دقیقا اگه شد برام تعریف کن منو اون نسبت فامیلی یا هرچیز دیگه ای نداریم مامانش منو دیده بود