2777
2789
عنوان

نیم تنه پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست

من نمیتونم بپوشم ولی خب اینم قبول ندارم که نپوشین چون مردا نگاتون میکنن 😑خو بکنن 

اینقد نگاه کنن جانشان از کانشان دربیاد 

چه اهمیتی داره اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریده شده تواین جمهوری اسلامی

جمهوری اسلامی؟

حیف شماره دیگع ای ندارم نمیخوام تعلیق شم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

حقیقتش به ما ربطی نداره 

الان بگم مشکل از مردای کشورمونه میان منو میخورن 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

من نمیتونم بپوشم ولی خب اینم قبول ندارم که نپوشین چون مردا نگاتون میکنن 😑خو بکنن اینقد نگاه کنن جان ...

منم نمیپوشم کاریم ب کسی میپوشه ندارم نمیتونیم اینارو زور کنیم خب نپوشن

اونا دیونه و مریض جنسی هستن همه چیز گردن خانما نندازید

اتفاقا گردن خانما میندازیم

زنی که نیم تنه میپوشه با خط سینش بیرونه مشکل داره

مطمئن باش شوهر خودتم نگاشون میکنه و تورو با همونا مقایسه میکنه چه قبول کنی چه نکنی ذات مردا همینه

اتفاقا گردن خانما میندازیمزنی که نیم تنه میپوشه با خط سینش بیرونه مشکل دارهمطمئن باش شوهر خودتم نگاش ...

اگه ی خطایی رخ بده هم زن مقصره هم‌مرد نمیشه گفت مطلقا مرد بده یا زن بده