2777
2789
عنوان

نیم تنه پوشیدن

289 بازدید | 28 پست

هرتیپی بزنی تو خیابون شومیز شلوار اینا خوبه ولی اینا که نیم تنه میپوشن یاپاهارو میندازن بیرون خیلی کارشون زشته من دیدم هزاربارم دیدم مردا چنان با دقت و هیزی نگاشون میکنن حالم بد شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا که بدرک

ولی برا پاکی خودمونم که شده نباید اینطور بپوشیم

ولی با قسمت مردا مخالفم چادرم سرکنی اینا همین هولن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

متاسفم بابت پست هایی که گذاشتین

متاسفم متاسفم هزاران هزار تاسف واقعا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مردا که بدرکولی برا پاکی خودمونم که شده نباید اینطور بپوشیمولی با قسمت مردا مخالفم چادرم سرکنی اینا ...

کم یا کمتر نگاه بقیه میکنن ولی اینا که گفتم انگار مردا دارن با نگاه میخورنشون

مردا ک هیچی

منم نگاشون میکنم 

توک غریبه نیستی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

واسه اولین بار توخیابون یکی دیدم شلوارک لی پوشیده بود تا بالای زانو زیره شلوارکش تور لوزی پوشیده بود سوار موتور شد خودتون تصور کنید دیگه شلوارکش تا کجاش رفت . بعضیا واقعا شورشو دراوردن 

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

دختر سن پایین باشه عب نداره اقتضای سنشه اما سن بالاهایی ک بالاتنه ی بزرگیم دارن چندشه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کم یا کمتر نگاه بقیه میکنن ولی اینا که گفتم انگار مردا دارن با نگاه میخورنشون

من شلوار بگ میپوشم

یه شومیز لش. و شال

طوری نگاه میکنن

با نگاه ادم ادم حس تجاوز داره

ربطی به پوشش نداره بنظرم