2777
2789

ولی من فکر میکنم بعد عروسی  راحت میشم کارا و مسئولیتام کمتر میشن بیشتر میتونم با خودم خلوت کنم

الان باید هرروز اشپزی کنم خونه هارو تمیز کنم حواسم ب داداش پنج سالم که حیلی شیطونه باشه که بلایی سر خودش نیاره همش هم تو خونه هستم خیلی کم پیش میاد برم بیرون 

حالا بعد عروسی حداقل کمتر میشن کارام

همسرم روزا سر کاره 

خونه هارو خیلی زیاد باشه روزی یع بار مرتب میکنم 

اشپزی هم بعضی وقتا حاضری میخرم

بیرونم هروق دلم بخواد با همسرم میریم

خلاصه حس میکنم کمتر میشن کارام

الان جوریم که خیلی خستم حتی از خودمم خستم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبشم هست. بستگی به فکر ادمام داره

چطور؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

چون انتخاب درستی نداشتن.

پس اینطور که اونا میگن نیست همیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتخاباشون اکثرا درست نیست

وگرنه من زندگی بعد از ازدواج عوض نشد 

عین دوران مجردیمم 

دوران مجردیم مسئولیت خاصی نداشتم الانم همینه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

پس اینطور که اونا میگن نیست همیشه؟

نه اصلا.

اتفاقا اگر انتخابت درست و سنجیده باشه و با چشم باز انتخاب کتی و بدونی زندگی فانتزی بازی نیست خیلی هم ازدواج خوبه و باعث ارامش هست.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

من دختر عمم خیلی راحته

تا عصر که سرکارن باشوهرش ناهارم اونجا میدن بهشون ...

شبم خیلی اهل شام نیستن یوقتا اونم فیت فودی چیزی 

خونم که کسی نیس بهم بریزه و کلا مرتبه 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

کی گفتهپس چرا اینهمه دنبال ازدواجن اگر بده؟

نی نی سایتیا گفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتخاباشون اکثرا درست نیستوگرنه من زندگی بعد از ازدواج عوض نشد عین دوران مجردیمم دوران مجردیم مسئولی ...

چطوره بعد ازدواج

1
5
10
15
20
25
30
35
40