2777
2789
عنوان

واقعا شوهرم خستم کرده این موقع شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 68 پست
واقعا برا زنی که خودش با نامه تحملش سخته قبلا میومد میرفتیم دیت کیفش از من مرتب تر بود من اصلا یکی ا ...

من داداشم همینطوره من سریع همه چیو مجبورم مرتب کنم چون تمرکزمو از دس میدم اتاق ریختو پاش باشه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا اگه شوهر یه روز بهشون خیانت نکنه و‌کتک‌ نزنه و بیرونشون نکنه و یه سرپناهی داشته باشن‌، خدا رو‌ ...

نه باید برا هر چیز کوچیکی هی غر بزنیم و حرص بخوریم که بعد یه تایم فکر کنیم اصلا خوشبخت نیستیم، اتفاقا این تاپیک این خانوم پر از حس خوشبختی و سلامته!

این که خودش آرامش داشته با شوهرش دعوا نکرده و داره نگاش می کنه، شوهری که واینمیسته با زنش بحث کنه که تو چرا نشستی پاشو کمک من کن و به چی نگاه می کنی؟ یا بگه من مسخره ام که بربر نگاه می کنی؟؟ 

زندگی واقعا گل و بلبل نیست و این تاپیک از یه زندگی خوب اومده بود، منتها همه آدما شرایط براشون عادی میشه، بعضی وقتا یه تلنگر حال دل آدمو خوب می کنه

به نظر من زن باید اینجور وسایل رو مراقبت کنه جای مشخص بذاره حتی اگه دست شوهرشه بگیره جای مشخص بذاره ...

انقدر پشت آقایون نباشید زن ستیزان محترم . 

من یه زنم درس میخونم ، کار میکنم ، چای همیشه آماده،  غذا همیشه آماده،  خونه مرتب وسایل ها با نظم 

ولی مرد چی ؟ همیشه حق با مرده ؟ نه مرد هم باید نظم داشته باشه چیزی که بر میداره رو یادش باشه کجا گذاشته منم خستمممم

انقدر پشت آقایون نباشید زن ستیزان محترم . من یه زنم درس میخونم ، کار میکنم ، چای همیشه آماده، غذا ه ...

حال بهم زنن

ولشون کن

یه عده کنیز اماده به خدمت

حالم ‌بهم‌خورد از نظرات

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چی بگم که دلم خونه از بی نظمی این آقایونشوهر من کشو لباسش باز میکنه لباس در میاره دیگه کشو رو نمی‌بن ...

شوهر من تو سینک دست صورت میشورع آب میریزع رو‌کابینت رو کاشی سرامیک اوووف حرفم بزنم میکه چیه عین بچه امر نهی میکنی جوراباس تو خونه آواره آن چن وقته بیکار تو خونه عین برج زهر مار بد اخلاق و طلبکار 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
انقدر پشت آقایون نباشید زن ستیزان محترم . من یه زنم درس میخونم ، کار میکنم ، چای همیشه آماده، غذا ه ...

خب اگه داری ادبش میکنی دیگه گلایه نداره

اگه میخوای نظم بگیره یادش بده که خونه ای که بهم ریخته خودش مرتب کنه

نه این که بگرده فقط

چون گشتن اون فقط کار برای شما میتراشه آسیبی به خودش نمیرسه

راه رو داری غلط میری

✒️متاهل

اینجا اگه شوهر یه روز بهشون خیانت نکنه و‌کتک‌ نزنه و بیرونشون نکنه و یه سرپناهی داشته باشن‌، خدا رو‌ ...

خب این خیلی چرت و پرته من توقع خیلی زیادی از همسرم دارم همونطور که من چیزی براش کم نمیذارم

شوهر من تو سینک دست صورت میشورع آب میریزع رو‌کابینت رو کاشی سرامیک اوووف حرفم بزنم میکه چیه عین بچه ...

نه این خداروشکر رو دست شستن و این موردا رعایت میکنه وگرنه واقعا سکته میکردم از دستش

میدونم وقتی بیکار بشن چقدر بده،من شوهرم بعد ۱۰ روز بیکاری الان چند روزه خداروشکر میره سرکار

انشالله که شمام بهترین ها براتون پیش بیاد 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤