2777
2789
عنوان

واقعا شوهرم خستم کرده این موقع شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 68 پست
پس واسه چی زن گرفته خب وظیفه شماست مواظب اینطور چیزها باشی که گم نشه باید فردا بره درخواست طلاق بده

چقدر مردسالاری 

چه مثِ نازم🦩   ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زن باید اینجور وسایل رو مراقبت کنه جای مشخص بذاره حتی اگه دست شوهرشه بگیره جای مشخص بذاره ...

والا تو این موقعیت بستگی داره زن میره سرکار یا نه، اگه پا به پای مردش کار می کنه به نظر من حتی خودش هم نباید از خودش هی توقع داشته باشه چه برسه به شوهرش، ولی اگه خونه داره حرفت رو صد در صد تایید می کنم، چون دیگه کل خونه انگار تو دست خانومه

مردی ک شلخته نباشه نرمال نیس😁اینو فک کنم خودشون شایعه کردن

واقعا برا زنی که خودش با نامه تحملش سخته قبلا میومد میرفتیم دیت کیفش از من مرتب تر بود من اصلا یکی از معیار هام همین نامش بود

اخه وسواس دارم شب نا مرتب باشه اطرافم فکرم بهم میریزه فردا هم باید برم به کارام برسم باید زودتر پاشم ...

باور کن دو سه شب اینطوری بگذرونی عادت میشه برات

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اخه بی نظم بودنش حرصم رو در میاره کل کمد که مرتب کردم رو ریخت بهم فکر میکنی اون تمیز میکنه یا من بعد ...

خدایا دقیق

ا شوهرمن داشت دنبال سیم کدرتش میگشت گفتم بشین دیگه بسه ،برو یکی بخر اومد سفارش بده فقط ۱۰۰تومن پول پستش بودگفتم نکن امشب که نمیتوایش صبح برو دفتر پیشخوانه چیه یکی بخر ۳۰تومن یا ۵۰تمن

خیلی حرف عجیبی بود ...

اینجا اگه شوهر یه روز بهشون خیانت نکنه و‌کتک‌ نزنه و بیرونشون نکنه و یه سرپناهی داشته باشن‌، خدا رو‌شکر میکنن از وجود شوهر نازنینشون🫠😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
ای بابا کیف های کوچیک زیپ دار پوشه های دکمه دار کوچیک برای گذاشتن سیم کارت و..... تو کشوی دراور

منم گذاشته بودم قبلا تو پوشه درش آورد بعد الان نمیدونه کجاس بذار بگرده من که حوصله ندارم اگه گم شده هم بشه

چی بگم که دلم خونه از بی نظمی این آقایونشوهر من کشو لباسش باز میکنه لباس در میاره دیگه کشو رو نمی‌بن ...

وااایییی خیلی بده الان خیلیا درک نمیکنن منم قبل ازدواج درک نمیکردم الان دارم اذیت میشم 

وااایییی خیلی بده الان خیلیا درک نمیکنن منم قبل ازدواج درک نمیکردم الان دارم اذیت میشم

من که دیگه بعد ۵ سال بی حس شدم حرص نمی‌خورم آخر میرم جمع میکنم😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤