2777
2789
عنوان

استپ وزنی

39 بازدید | 8 پست

بچه ها چیکار کنم از استپ دربیام من ۱۰۰ کیلو بودم شدم ۹۵ تو بیست روز و الان دو هفته است وزنم ثابته 

درحالی که من خیلی راحت هفته ای ۱.۵ تا۲ کیلو کم میکردم طی چند سال اخیر 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

چند روز هم رژیم و ورزشو کنار گذاشتم اما باز هم کم نکردم 

الان ۹۰۰ کالری میخورم و ۱۶ ساعت فستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رژیمت جلوتر بره به مرور کمتر و کمتر وزن کم میکنی و این اسمش استپ وزنی نیست

استپ وزنی به این میگن که وزنت دو الی سه ماه ثابت باشه نه یه هفته دو هفته

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

وقتی رژیمت جلوتر بره به مرور کمتر و کمتر وزن کم میکنی و این اسمش استپ وزنی نیستاستپ وزنی به این میگن ...

نمیدونم شاید مال پریود هم باشه که اب تو بدن جمع میشه 

نمیدونم شاید مال پریود هم باشه که اب تو بدن جمع میشه

تو پریودی خودتو وزن کردی دختر؟ تا سه روز بعد پریود نباید خودتو وزن کنی که

یخاطر همونه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

تو پریودی خودتو وزن کردی دختر؟ تا سه روز بعد پریود نباید خودتو وزن کنی کهیخاطر همونه

اعه😅من نمیدونستم امشب از چت جی پی تی پزسیدم و فهمیدم

اعه😅من نمیدونستم امشب از چت جی پی تی پزسیدم و فهمیدم

بهترین زمان وزن کشی تو پریود ، سه روز قبل پریود_حین پریود_سه روز بعد پریود

بقیه اش نوسان داره

منم مثل شما فستینگ گرفتم ۶ ماه

الانم ماه هفتمم واسه تثبیت وزن