2777
2789

ببینین من با ادمای زیادی اشنا شدم...اشتباه نکنین با همشون دوستو اوکی نشدم، فقط بخاطر اخلاقو ارتباطام، دایره ارتباطی بزرگی دارم 😂 و پیشنهادایی هم گرفتم و

با پسرای زیادی اشنا شدم و باهاشون هم صحبت شدم 

اما این وسط اونی ک از همه بهتر و خوش اخلاق تره خیلی زود ارتباط باهاش خستم می‌کنه 😐 برعکس اونیکه کمتر توجه میکرد بیشتر میخاستمش 

الان اینی ک دارم باهاش اشنا میشم پیام زیاد میده حالمو میپرسه تا پیام میدم میخونه ولی یجور دیگع حوصلشو ندارم چرااااا اخههه؟؟؟

نفر قبلی رو‌ فقط بخاطر کم توجهی ارتباطو قط کردم به اوکی شدن نرسید بعد الان از توجه خستم

من چمه عادیم؟؟؟😐

توهین نکنید دیگ بیاید خانومانه درست صحبت کنیم 

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرض داری 😂😂 دلت یه ادم تخم سگ میخواد

بعد تخم صگ ک به تورم میخوره از کم توجهیش گریه میکنم😐🤣

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

تنوع طلبی اه این افراد نگیرتت

نمدونم برا همین پرسیدم ببینم من ویژگی بدی دارم یا همه دخترا همینن

نه چه اهی اخه ادم با هرکی اشنا میشه ک نباید ازدواج کنه

دو روز صحبت میکنیم ببینیم اوکی میشیم یا ن

شاید متوجه نیستی ولی ذهنت داره مقایسه میکنه و چون شبیهش نیست فکر میکنی حوصله سربره 

متاسفانه پسر خوب سراغ من نیومده هرچی اومد دنبال چیز دیگه ای بود من یبارم احساس نکردم برای کسی دوست داشتنی ام

کلا ذات آدما همینه زیادی دردسترس باشی زیادی میشی دل طرفو میزنه متاسفانه منم خیلی اخلاقای خوبی دارم خ ...

منم اولام مثه تو بودم

و میدونی تنا چارش اینه بفمی اول خودتی و نباید خودتو درگیر کنییی

کمتر باشی عزیزتری