2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

*🔴بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد* 

👤«علی فرهادی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

مهر امسال یک مهر کاملاً عادی برای مدارس خواهد بود و مدارس به‌صورت کامل حضوری فعالیت خود را آغاز می‌کنند و آغاز سال تحصیلی در فضایی آرام و منظم رقم خواهد خورد.

🔹هیچ تصمیمی برای بازگشایی مدارس از شهریورماه وجود ندارد و خانواده‌ها نباید به اخبار نادرست منتشر شده در فضای مجازی توجه کنند. مرجع اصلی و معتبر اخبار آموزش و پرورش، خود وزارتخانه است./تسنیم

*🔴بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد* 👤«علی فرهادی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:مهر امسال یک مه ...

خدایاشکرت😭🤣

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

تقریبا چهارشنبه ها مجازی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
*🔴بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد* 👤«علی فرهادی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:مهر امسال یک مه ...

فرهادی گفته از نیمه شهریور باز نمیشه نگفته مجازی نیس

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده