2777
2789

من کالری شماری میکنم  هدفم ۱۰ تا ۸ کیلو کاهش وزن

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کالری شماری میکنم هدفم ۱۰ تا ۸ کیلو کاهش وزن

منم کالری شماری می کنم

منم اگه ۱۰ کبلو کم کنم به وزن ایده آل خودم میرسم 

ایشالا هر چه زودتر به وزن دلخواهت برسی

من نزدیک سه هفتس شروع کردم،۵۷ کیلوم بودم شدم۵۶ هدفم ۵۲ هست

کالری شماری بهترین راهشه تا جایی که میشه خودمو با سبزیجاتی که کالری خیلی کمی دارن سیر میکنم ولی صبحانه کاملی میخورم که کمتر احساس گرسنگی کنم 

البته گاها چند روزی بیخیال میشم ولی باز شروع میکنم و هنوز راه حلی برای پرخوری عصبی پیدا نکردم😂

من نزدیک سه هفتس شروع کردم،۵۷ کیلوم بودم شدم۵۶ هدفم ۵۲ هستکالری شماری بهترین راهشه تا جایی که میشه خ ...

قدت چنده عزیزم ؟ 

شما به نظر من که مانکنی 😃

من وزنم خیلی خیلی بیشتره 

منم کالری شماری می کنممنم اگه ۱۰ کبلو کم کنم به وزن ایده آل خودم میرسم ایشالا هر چه زودتر به وزن دلخ ...

ممنون عزیزم کالری شماری کن سریع ب هدفت میرسی

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من در کل ادمی نیستم که اراده فولادین داشته باشم 

ولی نمیدونم چرا تو این زمینه رژیم خیلی جدی گرفتم، من که عاشق برنج بودم حذفش کردم و 45روزه شروع کردم

قدم 169

وزن اولیم 65

الان 61

وزن هدف 55

قدت چنده عزیزم ؟ شما به نظر من که مانکنی 😃من وزنم خیلی خیلی بیشتره

قدم ۱۶۰ هست ولی تصمیم دارم یمقدار اسکینی بشم 

البته رژیم فستینگ هم امتحان کردم این مدت ولی امان از پرخوری عصبی

من در کل ادمی نیستم که اراده فولادین داشته باشم ولی نمیدونم چرا تو این زمینه رژیم خیلی جدی گرفتم، من ...

همه چی بخور بیشتر پروتیین 

من ارادم خوبه وقتی رژیم حذف قند میگیرم تا هشت ماه هم شده پیش میرم پارسال رژیم گرفتم پونزده کیلو کم شد ول کردم الان دوبارع رژیم فشرده همراه با سالم خوری گرفتم قدم ۱۶۸ وزنم ۷۲