2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم بفهمونم که دیگه نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 57 پست
نه واسه چی اینکارو کنههه؟

میگه نمیخام زندگی کنم دوسش ندارم 

مهر ببخشی ی مدت هم نباشی وکیل بگیره یواش یواش آقا راه میاد واس طلاق ..نمیشه زوری که زندگی کرد

درسته میگن تا مرد نخاد طلاق نمیشه داد ولی همچین چیزی فقطتو قانون نوشتن اجرایی کردنش خیلی سخته 

فکن خانم یا آقا نمیخوان زندگی کنن...خانم میزاره میره 

یا آقا ول میکنه میره و خود ب خود دیگه طلاق اجرا میشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اذیتش نکن .کارما داره .بد کارما داره .تا اخرش روزگار عذابت میده .اگر سرد شدی دنبال دلیلش بگرد .علتش ...

موافق نیستم با همسر پیدا کردن

دو تا آدم بالغن میتونن حرف بزنن و جدا بشن یا رفع کنن مشکل رو ببینن علت چیه 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه مگه شوهرم لباسه که هر وقت نخواستی عوضش کنی بشیم سرجات زندگیتو بکن زندگی مردمم خراب نکن ...

عیب پیدا نمیکنم ؟؟؟ تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی. نمیتونم با آدم دم دمی زندگی کنم با آدمی که عاشقم نیست و ناراحتی و گریه هام براش اهمیتی نداره

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنمدوستان لطفاً ج ...

فکر نکنم با سلام بزنه اسم شرکت یا مغازه رو مینویسه یا اسم خود شخصی که پول به حسابش رفته 

عیب پیدا نمیکنم ؟؟؟ تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی. نمیتونم با آدم دم دمی زندگی کنم با آدمی که عاشقم ن ...

ببین عزیزم

الان باهم حرف بزنید و حلش کنید

بعدم واکنش های الان شما تعیین میکنه رفتار بعدیش چطور باشه

زیاد گریه نکن

یکم عاقلانه تر رفتارش جواب بده دختر قشنگ

عیب پیدا نمیکنم ؟؟؟ تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی. نمیتونم با آدم دم دمی زندگی کنم با آدمی که عاشقم ن ...

انگار بقیه عاشقن شما تنها نیستی 

نمیدونی عشق و علاقه هم نسبیه 

حالا شما حال بد اون برات اهمیت داره