2777
2789

دو کیلو کم کردم 🥲 خیلی انگیزم اومده پایین

رژیم کالری شماری 

چهل دقیقه ورزش هوازی میکنم یک ساعت پیاده روی ۹۰درصد وقتها هم رعایتش کردم 

چرا فقط دو کیلو😭🥺🥺🥺🥺

یه چیزی بگین ول نکنم رژیمو

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

ماه اول چهار کیلو کم کردم الان دو کیلو🥺😭

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر نا امید چرا آفرین خیلیم خوبه دو کیلو کم کم وزن کم میکنن تا اصولی باشه آسیبی بهت نرسه ادامه ب ...

خیلی کمه بدنمم زیاد تغییر نکرده شوکه شدم چرا 

لباسای خوشگــــــــــــــــلمانتوهای خوشگــــــــــــــــلاندام خوشگــــــــــــــــل اینا رو نمیخوا ...

میخوام ولی با این روند یکسال دیگم وزنم نرمال نمیشه کههه

از من که دهنم داره صاف میشه نصیحت 

شما چهارماه ترازو رو ول کن

لاغری اینطوریه که یهویی از خواب بیدار میشی میفهمی سایز کم کردی

بدن بعضی وقتها حتی با شروع رژیم استپ میخوره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خیلی کمه بدنمم زیاد تغییر نکرده شوکه شدم چرا

نه خوبه قرار نیست که یه شبه از این رو به اون رو بشی 

کم کم متوجه تغییرات میشی کلی ذوق خودتو می‌کنی که تا امید نشدی و ادامه دادی

🤍✨Beauti Lady
از من که دهنم داره صاف میشه نصیحت شما چهارماه ترازو رو ول کنلاغری اینطوریه که یهویی از خواب بیدار می ...

بعد چند وقت وزن کردم که سوپرایز بشم ناامید شدم هی خدا

خیلی خوبه افرین بهت تا الان چقدر وزن کم کردی؟میدونستی فقط هوازی کار کنی هر روز بدنت عادت میکنه بهش د ...

بطور کلی حدود هفت و نیم تا هشت کیلو کم کردم 

هم هوازی کار میکنم هم بدنسازی