2777
2789
عنوان

چرا پسرا تو دوره بلوغ بوی گند می دن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بلد نیست بچس دیگه ، اگه خودت روت نمیشه به مامان یا بابات بگو بهش یاد بدن ،خودت یادت نیست تو دوران ...

فکر می کنم دخترا اینجوری نیستن دوره بلوغ هیچ کسی هیچی بهم یاد نداد تو اینترنت دیده بودم از سینه داشتن خجالت می کشیدم با یه نوار پارچه ای محکم می بستم که تخت بشع از پریود هم متنفر بودم

Women=Men

خب به خاطر اینه که یه پسر در سن بلوغ اندازه یه کارگر سوخت و ساز داره و هورمون ها به هم میریزه عرق ۲ برابر میشهو بوی عرق وحشتناک تر

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب به خاطر اینه که یه پسر در سن بلوغ اندازه یه کارگر سوخت و ساز داره و هورمون ها به هم میریزه عرق ۲ ...

احساس می کنم خونمون بو گرفته مبلامون کاش زودتر تموم شه اونایی که ۳ یا ۴ تا پسر دارن چیکار می کنن

Women=Men

احساس می کنم خونمون بو گرفته مبلامون کاش زودتر تموم شه اونایی که ۳ یا ۴ تا پسر دارن چیکار می کنن

وایی چه بد بگو مام زیاد استفاده کنه مراقب رژیم غذایی ش هم باشید

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اقتضای سنه

باید مام و اسپری بزنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فکر می کنم دخترا اینجوری نیستن دوره بلوغ هیچ کسی هیچی بهم یاد نداد تو اینترنت دیده بودم از سینه داشت ...

خب نحوه ی تربیت خانواده ات خیلی اشتباهه ن شما رو اموزش دادن ن داداشت رو ،پس دقیقا چیکار میکنه مامانت تو خونه؟ همین بوی عرق ممکنه باعث کمبود اعتماد بنفس و تاثیر منفی تو روابط اجتماعی برادرت بشه خانواده وظیفه داره به بچه اموزش بده که مثل شما از فرایند طبیعی بدنش متنفر نباشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂