خب بلد نیست بچس دیگه ، اگه خودت روت نمیشه به مامان یا بابات بگو بهش یاد بدن ،خودت یادت نیست تو دوران ...
فکر می کنم دخترا اینجوری نیستن دوره بلوغ هیچ کسی هیچی بهم یاد نداد تو اینترنت دیده بودم از سینه داشتن خجالت می کشیدم با یه نوار پارچه ای محکم می بستم که تخت بشع از پریود هم متنفر بودم
خب به خاطر اینه که یه پسر در سن بلوغ اندازه یه کارگر سوخت و ساز داره و هورمون ها به هم میریزه عرق ۲ برابر میشهو بوی عرق وحشتناک تر
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
احساس می کنم خونمون بو گرفته مبلامون کاش زودتر تموم شه اونایی که ۳ یا ۴ تا پسر دارن چیکار می کنن
وایی چه بد بگو مام زیاد استفاده کنه مراقب رژیم غذایی ش هم باشید
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
فکر می کنم دخترا اینجوری نیستن دوره بلوغ هیچ کسی هیچی بهم یاد نداد تو اینترنت دیده بودم از سینه داشت ...
خب نحوه ی تربیت خانواده ات خیلی اشتباهه ن شما رو اموزش دادن ن داداشت رو ،پس دقیقا چیکار میکنه مامانت تو خونه؟ همین بوی عرق ممکنه باعث کمبود اعتماد بنفس و تاثیر منفی تو روابط اجتماعی برادرت بشه خانواده وظیفه داره به بچه اموزش بده که مثل شما از فرایند طبیعی بدنش متنفر نباشه