2777
2789
عنوان

چرا پسرا تو دوره بلوغ بوی گند می دن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دخترا خیلی خیلی هم پیدا میشه اینجوری باشه

ی سر برو راهنمایی دخترا

از در میری بو میاد 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دختر منم همینه بخاطر سن بلوغه نه چیز دیگه . الان هر روز دوش میگیره ولی بازم بخاطر تعریق زیاد و پوست چربشون بو میگیرن

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

عزیزم تایپیک جدیدت دیدم بیت ....عالی بود😬😬 ببخشی یه سوال نامربوط ازت داشتم تایپیک مربوطه قفل بود... تا حدی تایپیکات خوندم... شما اگر فرضا به سن پنج سالگیت برگردی و بهت بگن الان یدونه ای و تا ابد هم یدونه می مونی  کدوم انتخاب میکنی یدونه بچه موندن یا داشتن خاهر برادر؟؟

عزیزم تایپیک جدیدت دیدم بیت ....عالی بود😬😬 ببخشی یه سوال نامربوط ازت داشتم تایپیک مربوطه قفل بود.. ...

بچه که درکی از سختی زندگی نداره فقط شاید یکم حسودی کنه که محبت و توجه تقسیم میشه راستش نه وقتی داداشم بدنیا اومد چهار سالم بود گریه کردم گفتم داداش نمی خوام بزور راضیم کردن بخشید دیر جواب دادم ۳ روز تعلیق بودم

Women=Men