خیال۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 930 عنوان در رفتن فک😭 73 بازدید | 3 پست یه ماهه فکم در رفته هر چقدر باز و بسته میکنم ماساژ میدم نمیره سر جاش موقع غذاخوردن صدا میده درد میکنهدندون هام رو هم نمی خوابهخسته شدم😭کسی مثل من بوده؟ چیکار کردید درست شد؟دعاتون میکنم 1404/05/27 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
coco_pishi عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 947 اسی من ۲ سال پیش با صورت خوردم زمین فکم در رفتبرام جا انداختن تا چندماه هم برای کاهش التهابش پروفن بهم داد دکترولی هنوز گیر میکنه و درد میگیره خصوصا وقتی میرم دندونپزشکیمتاسفانه فک یه چیزیه ک اگه طوریش بشه دیگه درست نمیشه ببر جا بندازن برات کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊
خیال۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 930 اسی من ۲ سال پیش با صورت خوردم زمین فکم در رفتبروم جا انداختن تا چندماه هم برای کاهش التهابش پروفن ب ... دکتر جاانداخت؟ اگه آره چه متخصصی؟یا این پیرمرد هایی که جا میندازن؟
coco_pishi عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 947 دکتر جاانداخت؟ اگه آره چه متخصصی؟یا این پیرمرد هایی که جا میندازن؟ بله ولی قبلش عکس انداختن از فکم ک ببینن شکستگی داره یا نهنه باباااا نری پیش اونا ناقص میشی متخصص فک و صورت رفتم کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊