2777
2789

خرج خوردو خوراک خونه هم میکنید؟؟

این ماه من ۶ میلیون برای خونه خرید کردم.فقط من و مادرم و برادرم باهم زندگی میکنیم بابای عوضیم ک با زنشه

حقوق مامانم کفاف نمیداد و یکمم مامانم ادم ولخرجیه.این ماه گوشت،میوه،مرغ،برنج من خریدم...

و جالبه حتی یه تشکر هم نکردن ازم.

خیلی غمگینم ک هیچکس هیچوقت قدرمو نمیدونه.و بقیه هم سنو سالام پولاشونو یا پس انداز میکنن یا خرج عشقکحال و باباشکن خرجیشونو میده

چقدر بدبختم من...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نخر

یا فقط به اندازه خودت بخر 

که مامانت یاد بگیره با این شرایط ولخرجی نکنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

منم همینم و الان داشتم گریه می‌کردم بخاطرش اتفاقا

تقصیر خودمونه که اهمیت میدیم

من اگه زبونم دراز بود و میگفتم چرا پول تو جیبی بهم نمیدین این طوری نمیشد که الان همه چی رو بریزن سرم.

تازه با این وجود انقدررررر فرق میذارن بین من و برادرم که باورم نمیشه، پسره اگه تف بندازه تو صورتشون اشکال نداره ولی من اگه با صدای بلند نفس بکشم تا ده روز دعوا راه میندازن. ازشون متنفرم

برده بزرگ کردن که حمالیشونو بکنه و عقده‌هاشونو سرش خالی کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم همینم و الان داشتم گریه می‌کردم بخاطرش اتفاقاتقصیر خودمونه که اهمیت میدیممن اگه زبونم دراز بود و ...

عی خدا بیا بغلم...

ماها خیلی مظلومیم...من واقعا یه تفرت عجیبی دارم نسبت ب بابا و مامانم چون جفتشون گوه زدن به زندگیم.بجای پس انداز داریم خرج خونه میکنیم.ما بد عادتشون کردیم

عی خدا بیا بغلم...ماها خیلی مظلومیم...من واقعا یه تفرت عجیبی دارم نسبت ب بابا و مامانم چون جفتشون گو ...

دقیقا

من نمی‌فهمم چرا هنوزم خریتم رو ادامه میدم و خرج میکنم براشون، درحالی که همین الانشم نه محبتی می‌بینم نه احترامی

هعیییی امیدوارم شرایط همه بهتر بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تو‌فقط خود منی البته من پدرم فوت شده و مامانم حقوق بگیره ولی همیشه با دسته پر اومدم خونه تو خیلی جاها کمک مالی کردم خرید لباس همه چی حسابم کار کرده وام دادم مامانم بدون پول چیزی اخرشم اصلا ارزشی براش ندارم وظیفه امه انگار تمام بدبختی های خونه رو منه سرکارم میرم.

دقیقامن نمی‌فهمم چرا هنوزم خریتم رو ادامه میدم و خرج میکنم براشون، درحالی که همین الانشم نه محبتی می ...

منم همینطور...اون پدر اشغالم اصلا براش کاری نداره ماهی ۵ تومن خرجی بره بهمون ولی نمیده.تازه چشمشم به دوریال پول منه ک با رحمت درمیارم...ماها اینجوری بزرگ شدیم متاسفانه

تو چقدر از درامدتو خرجشون میکنی

تو‌فقط خود منی البته من پدرم فوت شده و مامانم حقوق بگیره ولی همیشه با دسته پر اومدم خونه تو خیلی جاه ...

عزیزممم میفهمم چه باری رو دوشته...من دقیقا نصف حقوقمو خرج خونه میکنم.تو چقدرشو

منم همینطور...اون پدر اشغالم اصلا براش کاری نداره ماهی ۵ تومن خرجی بره بهمون ولی نمیده.تازه چشمشم به ...

آدم آتیش می‌گیره وقتی حساب و کتاب می‌کنه واقعا، اصلا تو بگو پونصد تومن بدن، آدم یه ذره آروم میشه، خوشحال میشه 

من آرزوم شده یه دونه کیک ده تومنی بخرن برام، یه کوفتی بخورم که خودم پولشو نداده باشم

خریدای سوپرمارکتی و خریدای مدرسه داداشم با منه

تازگیا مهمونی هم که میگیرن کل خرج با منه خداروشکر

بابام دندون‌پزشکی هم رفته بود کارت منو برد با خودش

فکر کنم پس فردا ما رو ببرن سر چهارراه بفروشن