2777
2789
عنوان

حصار خضری

343 بازدید | 12 پست

1.صلوات ابراهیمی :7مرتبه

2.سوره حمد :7 مرتبه

3 آیه الکرسی (تا فیها خالدون) :7 مرتبه

4.سوره کافرون :7 مرتبه

5.سوره اخلاص(توحید) :7 مرتبه

6.سوره فلق :7 مرتبه

7.سوره ناس : 7 مرتبه

8.سبحان الله و الحمدالله و لااله الاالله و الله اکبر

ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم : 7 مرتبه

9.صلوات ابراهیمی :7 مرتبه

توجه :بعد از نمازهای یومیه این حصار خضری رو بخونید و دستهاتون رو بصورت قنوت بالا بیارید و به اون بدمید و به تمام اعضای بدنتون بکشید،  با این کار حصاری معنوی دور بدنتون تشکیل میشه که طلسمها به شما کارساز نیست 

بعد از نمازهای یومیه بخونید که پنج بار میشه اما اگر نتونستید حداقل سه بار بخونید

اگر پنج بار در روز بخونید حصار سریعتر تشکیل میشه

منبع instsagram:lady. energy7 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک دوماهه دارم میخونم صلوات با وعجل الفرجهم میفرستم مخم داره قفل میشه هر روز یه اتفاقی میوفته افکار منفیم همونجوریه تازه توی خونه همش یا بوی آش میاد یا بوی گند چکار کنم قبلا این بوها نبود

نزدیک دوماهه دارم میخونم صلوات با وعجل الفرجهم میفرستم مخم داره قفل میشه هر روز یه اتفاقی میوفته افک ...

چله نور رو بخون

با حصار خضری از تاپیکام

حصار خضری خیلی قویه

@lady.energy7  👉 اینستاگرام 

اگر اینستاگرام داری برو ببین پین شده،  نتایج هم توی اینستا هست هم تلگرامشون

صلوات رو فعلا متوقف کن،  چله نور صد تا صلوات داره بدون عجل الله بخون

چله نور رو بخونبا حصار خضری از تاپیکامحصار خضری خیلی قویه@lady.energy7 👉 اینستاگرام اگر اینستاگرام ...

ببین من با صلوات وعجل الفرجهم میخونم بعد وقتی میخونم یه چیزی از گوشم انگار خارج میشه یه باد بعد مثلا یهو وسیله خراب میشه یا اتفاقی میوفته اطرافمون نماز میخونم همش بدنم عرق میکنه نمیدونی چکار کنم همش دارم خوابایی میبینم که یه مقدارش از اتفاقات روز بعد هست

ببین من با صلوات وعجل الفرجهم میخونم بعد وقتی میخونم یه چیزی از گوشم انگار خارج میشه یه باد بعد مثلا ...

برای پاکسازی چشم و گوش و دهان باید این سه تا رو بگی هر روز 100 مرتبه

النور  100 بار 

السمیع.   100بار 

استغفرالله ربی و اتوب اليه    100 بار

یا قهار    100بار

یا معید       100 بار

ان نور خونده میشه ،  ل رو نباید بخونی

اس سمیع  باید بخونی

کسی هست بررسی کنه منو بلد باشه

شما اگر چ‌شم سومت باز باشه میفهمی 

وگرنه متوجه نمیشی 

شما بخون،  مهم اینه که پاکسازی بشه 

مخصوصا یا قهار و یا معید تا میتونی زیاد بگو

چون ذهنت و فکرت به اون دوتا ربط داره،

مدیوم ها به ما گفتنداین پیج@lady.energy7 👉 اینستاگرام

میخوام یکی باشه مشکل خودمو تشخیص بده ببین بدنم یهو خروج انرژی دارم از کنار زانوم میفهمم یهو بعد ذکر گفتن بادی از گوش راستم خارج میشه بعدش یا چیزی گم میشه یا اتفاقی میوفته میتونم انرژی منفی رو با این چیزا دور کنم ولی انگار هاله بدنم ضعیفه برمیگرده نمیدونم چیه اصلا کسی بود که می‌فهمید خوب میشد