2777
2789

بچه ها من میخوام طلاق بگیرم بعد تو فامیل شوهرم دعا نویسو جن باز زیاده میترسم برام دعا کنن

شایدم تا الان کردن که وضع زندگیم این شده ولی این خواهر برادراشم عقلشون در همین حده ربطی به دعا نداره خلاصه چیکار کنم؟؟؟

میدونم حرز امام جواد خوبه ولی الان از کجا بیارم چیز دیگه بگین

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی همین نی نی سایت نماز باطل السحر حضرت زهرا رو که میگن بالای ۴۰ روز (هر چقدر بیشتر بخونی بهتره)

چله سوره یاسین ،چله سوره جن،چله سوره بقره که هم خونده بشه هم صوتش پخش بشه 

نماز اول وقت ، نماز شب ، چهار قل ،آیت الکرسی رو شنیدم 

من توی همین نی نی سایت نماز باطل السحر حضرت زهرا رو که میگن بالای ۴۰ روز (هر چقدر بیشتر بخونی بهتره) ...

وای کی اینقد حوصله داره

این سه دسته آیات رو روی کاغذسفید بنویسید وهمراهتون باشه،پدرجدِّشیطون و اجنه هم نمیتونه به شما نزدیک بشه

(۸۱و۸۲ یونس)

(نازعات۲۷تا۳۲)

(اعراف۱۱۸تا۱۲۳)

این میراثی هست که از امام صادق(ع)

به ما رسیده است 😊🌱

اینو از یه حاج آقا شنیدم می خوام انجامش بدم

حرز امام جواد هم می تونی خودت ساده بنویسی با خودت داشته باشی سه خط بیشتر نیست باید حتما نمازش رو بخونی

اینم یه حاج آقا می گفت  

چند روز پیش دیدم اینا رو می خوام انجام بدم

همون چله بقره و یاسین رو انجام بده ،نماز هاتم سر وقت بخون

باید یه چیزی حتما بخونم خدا ازم محافظت کنه؟ عجب خدایی داریم سوره بقره من بخونم هر روز مخم سوت میکشه والا

باید یه چیزی حتما بخونم خدا ازم محافظت کنه؟ عجب خدایی داریم سوره بقره من بخونم هر روز مخم سوت میکشه ...

نمیدونم عزیزم ،خودم هنوز اجراشون نکردم ،ولی همون صوتش رو پخش کن توی خونه 

یا زیارت عاشورا بخون و ذکر استغفار بگو اینا هم راحتن هم اثر گذار 

نمیدونم عزیزم ،خودم هنوز اجراشون نکردم ،ولی همون صوتش رو پخش کن توی خونه یا زیارت عاشورا بخون و ذکر ...

میبینی آدم حوصلش نمیکشه من چله چند بار برداشتم چند روز اول خوبه بعدا میگی وای امروز نخوندم اه 

و این فایده نداره

ممنونم عزیزم

میبینی آدم حوصلش نمیکشه من چله چند بار برداشتم چند روز اول خوبه بعدا میگی وای امروز نخوندم اه و این ...

میفهمم گلم ولی تنها و امن ترین راه حلمون خداست و قرآن 

قربونت عزیزم ،ایشالا خودش همه چیزو واست حل میکنه زود ،واسه اون ناممکن وجود نداره بهش اعتماد کن 

از یه ادم مطمعن .من از وقتی حصار دارم کسی نتونسته اصلا دعابگیره

آخه از کجا پیدا کنم نمیشناسم تا من پیدا کنم اونا نوشتن😂