2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کی عمل کردی توروخدا بگو

قسم نخور میگم،من تو مجموعه طراح طب عمل کردم الان هم برای ترمیم زیر بار نمیره میگن پنجاه میلیون هزینه عمل ترمیم میشه وکلی ایراد روی من گذاشتن که پوستت نازک و...خب اگه ابراد داشتم قبل عمل می گفتید،چهار سال پیش نزدیک 20میلیون شد پول کمی هم نبود 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خواهش می کنم روزی هزار بار میگم ای کاش بیشتر تحقیق می کردم

به نظرت من پیش کی عمل کنم عزیزم الان انتخابم نیکو سرشته 

والا میگن جراح های معروف خودشون نمیان تو اتاق عمل دستیارشون یعنی تکنیسین اتاق عمل جراحی بینی می‌کنه 

خیلی ترسیدم ناصر اعلم ملکی میگن اینکارو می‌کنه 

دکتر حمیدرضا مفرد رو تعریفشو‌ شنیدم بچه ها شما از نزدیکاتون پیشش عمل کردن؟

اره فامیل من عمل کرد قوس شدید میده ارتفاع بینی ذچ به شدت کم میکنه شبیه فاحشه ها درست میکنه خیلی دراز میکنه دماغو

به نظرت من پیش کی عمل کنم عزیزم الان انتخابم نیکو سرشته والا میگن جراح های معروف خودشون نمیان تو اتا ...

منم فکر می کنم دکتر منم خودش عمل نکرده ،اگه اینجوری باشه خدا لعنتش کنه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»