یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تجربه چند سال زندگی من ، همیشه لیست خرید داشته باشید و اولویت بندی کنید موقع خرید سعی کنید تنها برید که بچه ها هیجانی خرید نکنن، تا اونجایی که راه داره عمده خرید کنید که ارزونتر در بیاد ، تنوع غذایی داشته باشید ، بنظر من اگه کوچولوتون شیر خشکی نباشه ماهی ۱۰ تا ۱۵ میلیون برای خرج خورد و خوراک خودتون سه تا کافیه ، برای پول آب و برق و گاز و خرجهای جانبی هم تقریبا بستگی به مصرفتون داره حدودا ماهی دو میلیونی قبض میاد، هرماه یه مقداری کنار بذارید بعنوان پس انداز برای روز مبادا حتی اگه شده از خرج خوراکتون کمکنید ، خرید لباس و وسایل رو هم اولویت بندی کنید که به اندازه بخرید خدای مهربون به جان و مالتون برکت بده عزیزم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ما دوتا بچه داریم شوهرم ۲۵ میگیره منم ماهی ده پونزده تومن خرج میکنم .آخر ماه هم هیچی برامون نمیمونه . باور کنید اصلا ولخرج نیستیم خیلی معمولی خرج میکنیم .نمیدونم چرا اتقد برکات پولمون کم گرونی ما حقوقمون کم چیه نمیدونم
روزی 250 گرم سیب زمینی و 250 گرم بادمجون و دو تا تخم مرغ و سه تا نون و 50 گرم روغن و ی تکه پنیر و سه لیوان چای و پنجاه گرم قند و ی لیوان شیر و چهار تا خرما بشه خرج ی روز ادم اینو حساب کنیم که چقدر در میاد؟