2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه یک خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 149 پست
الان بابات چقدر درآمد داره مگه؟؟؟ 100 ملیون؟ که خرج خانواده سه نفره،،، دو فرزند کوچیک،،، خورد و خورا ...

حالا شما چرا ناراحت شدی😂

مامان و بابام شاغل هستند بابام ۴۰ مامانم ۱۵

ما فقط ۱۵ میلیون کرایه خونه می‌دیم 

برای من که مهم نیست ولی قضاوت نکنید🤝

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا اینجا فکر میکنن هرچی عدد بالاتری بگن باکلاس تره.....

دقیقا 

دروغ چرا اخه 

ما ۸ نفریم تو بالاشهر تهران ۴۰ م خرج خورد و خوراکمون میشه فک کنم کمتر میشه ولی بیشتر اصلااا

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
میشه همون نفری هفت ونیمتازه احتمالا شما فقط خوراک و نگفتین

من شمالم اینجا مصرف یکسال از از برنج و غلات و حبوبات رو یکجا میگیریم بعلاوه گوسفند زنده میگیریم هزینه گوشت کمتر درمیاد برای خوردنی های قابل فریز مصرف چندماه رو خرید میکنیم

عزیزم ما بالا شهر تهرانیم ۸ نفر با همه خرجا فک کنم ۴۰ م میشه

زندگی ها متفاوت 

مثلاً مایی که مستاجریم ماهی ۱۵ میلیون کرایه خونه میدیم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

خرج‌ها برای همه یکسان نیست. به عوامل مختلفی بستگی داره، یه نکته خیلی مهمتره، برکت پول و مال هست. ممک ...

برکت یعنی چی یعنی از آسمون میان دوبل میکنن 

بله میشه تو بازار روزهای خاکی چیزهای ارزون گیر آورد 

فله ای خرید کرد 

دو سه روز ی بار حتی مرغ استفاده کرد 

ماشین رو بیرون نبریم 

لباس نخریم 

دیگه آخه برکت یعنی چی ؟؟؟؟خدا مگه با بعضی ها دشمنی داره 

اگه فقط خرج خوراک رو در نظر بگیری درحد متوسط ۱۰ تومان کافیه اما وقتی پای هزینه‌های دیگه وسط میاد اون ...

اینو در نظر بگیر که بچه ها فعلا خرج خوراک آنچنانی ندارن مگه اینکه نوزاد شیرخشکی باشه

ما هم مستاجریم و ماهی ۴۰ اجاره میدیم ولی ایشون خرج خوراکو ابو برقو پرسیدن

گفتم که عزیزم همه رو باهم گفتم 

برکت یعنی چی یعنی از آسمون میان دوبل میکنن بله میشه تو بازار روزهای خاکی چیزهای ارزون گیر آورد فله ا ...

معنی برکت این که گفتی نیست! چرا آنقدر تعجب کردی؟ مثالشم زده خوبه، من گفتم از آسمون پول میاد؟؟؟! گفتم یکی خرج مصارف بد میشه یکی خرج مریضی و بیماری، فکنم حرفم خیلی واضح بود!

حالا شما چرا ناراحت شدی😂مامان و بابام شاغل هستند بابام ۴۰ مامانم ۱۵ما فقط ۱۵ میلیون کرایه خونه می‌د ...

چرا فکر کردی ناراحت ‌شدم خوشگلم 

واقعا جای تعجب داره برام اخه 

شمایی که مستاجر هستید چه چوری چهل ملیون رو یه ماهه میخورید؟؟؟ اونم هرماهههه

یعنی با این حقوق و دونفرتون شاغل،،،،، کلا سه نفر یه خونه نتونستید بگیرید 

والا اونی هم که پولداره اینقد خرج نمیکنه،،، دستش میلرزه،،، 

البته اگه اینطور نبود که پولدار نمیشد 

خورد و خوراک 15تومن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی