2777
2789
چطور رها کنم خب وقتی جز خانواده هست بمیره انگار زندگیم بهشت میشه . شاید یکم ناراحت شم ولی بعدا خوش ح ...

اشتباه کاملا اشتباه یه عذاب ابدی همراهت میمونه اون اگه بمیره راحت میشه اما تو هرروز میمیری 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کاملا اشتباه یه عذاب ابدی همراهت میمونه اون اگه بمیره راحت میشه اما تو هرروز میمیری

عذاب وجدان میگیره آدم اما خیلی چیزها هست یا بمیره یا بمیرم یا کلا قطع رابطه بشه 

عجب بدبختی شدن این ادما 

این چه راهکاریه 😑

خدا خودش میدونه چکار کنه 

همه هم از این چیزا دارن تو زندگی شون نمیشه که هی همو بکشن!!!!!

به خودت بیا 

عذاب وجدان میگیره آدم اما خیلی چیزها هست یا بمیره یا بمیرم یا کلا قطع رابطه بشه

نارحتت کرده اذیتت کرده انتقام بگیر همون قدر ک کرده و بدتر 

ولی ترو نکشت که بخای بکشیش

اگه عضو خانوادت که باید بگم چ بخای چ نخای یه بخش از وجودت برا همیشه همراهش میمیره 

بعدم دختر خوب اگه سراغ این مساعل بری در چیزای رو به زندگیت باز کردی که تا جنون میری اونم تا این حد استفاده از جادو شیطان 

خدانکنه ک به اونجا برسی ولی واقعیتو واضح بهت بگم به جایی ب روزی میرسی که فقط ارزو میکنی به الان برگردی ولی....

نارحتت کرده اذیتت کرده انتقام بگیر همون قدر ک کرده و بدتر ولی ترو نکشت که بخای بکشیشاگه عضو خانوادت ...

😂😂یعنی قشنگ عذاب وجدان رو حس کردم

از این هایی که حس عذاب میدی به ادم ها

😂😂یعنی قشنگ عذاب وجدان رو حس کردماز این هایی که حس عذاب میدی به ادم ها

😂افرین اونو ببخش دل بزرگ داشته باش دنیا یجور نمیمونه کسب از فرداش خب نداره این دنیا ی گوه همین جوری شم لعنتیه خدا نکنه از این کارا کنی الان جونی روحیه داری یکم بعد روانی میشی🫂

برای خودم انجام داده بودن با سنگ قبرستان چوب تابوت و موهام و لباسم تا سر حد مرگ رفتم و بشدت مریض شدم ...

منم دو تا از عزیزامو بین ۶ ماه از دست دادم 

به یکی از اقوام شک دارم چون قبلا شنیده بودم جادو میکنه 

استخاره گرفتم گفتن برات دعا گرفتن همیشه ناراحت باشی و تشویش و جدایی داشته باشی 

ولی اگه اینطوره پس خدا چکارست قدرت خدا مگه بیشتر از هرکسی نیست