2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر 

من در شهرستان پاکدشت تهران ساکن هستم

قصد دارم برای خرید خانه به تهران بیام

اما یک مشکلی که دارم اینه که شغلم در خاتون آباد پاکدشت هستش می‌خواستم از شما مشاوره بگیرم که میتونم کدوم منطقه تهران باشم که هم نزدیک محل کارم باشه هم یک منطقه خوشنام باشه که آدمای با فرهنگی اونجا ساکن هستند و هم قیمتشون مناسب باشه تا سقف ۷ میلیارد

حالا اگه اون محله مترو هم داشته باشه که راحت بتونم به محل کارم بیام بازم مشکلی نداره فقط برام مهمه که منطقه خوشنام و با اصالتی باشه

ممنون میشم کمکم کنید 🙂🩷

پیروزی اون طرفا که نزدیک باشه نسبتا یا ابوذر فکر کنم.نمیدونم البته قیمتارو.رد شدم و خونه اقوام بوده .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابوذر جای خوبیه؟ ادماش فرهنگش و اینا

گفتم که ساکن نیستم.در حدی رد شدن و مهمونی بوده.همه جا هم خوب و بد هست.بهتر از پاکدشته خیلی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷