2777
2789
عنوان

بیاین بگین حرف بدی زدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست

بهرحال باباته اگر مثل غریبه اید چرا تو یه خونه زندگی میکنید دلیلی داره حرفت چرت بود اگر اونم عصبانی شه دفعه بعد میگه برو بیرون از خونم غریبه 😐 درسته عصبانی بودی ولی اگه یروز بابات اینو گفت بهت برنخوره چون اونم حتماعصبانی شده از یجایی 

خودت باید مشکلتو با داداشت حل کنی منطقی نیست ک بخاطر تو همه بیوفتن به جون هم مگه جنگله یار کشی میکنی خودت حقتو بگیر از داداشت نذار زور بگه بهت اگر هر بار دعواتون شه طرف تورو بگیرن ممکنه داداشت اگر تو بازه ۱۶ تا۳۰ باشه بره معتاد شه یا به خریتی کنه مثل خودکشی نمیشه پس طرف تو رو بگیرن فکر میکنم سعی کردن ک نه به اون چیزی بگن نه به تو بذارن خودتون مشکلتونو حل کنید مگر داداشت با تو دعواش میشه میره چغلی کنه و بعدم مامان یا بابات به طرفداری از اون تو رو میزنن ؟ ک بگیم اونو دوست دارن تو رو ن🤔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من گناهی نکردم؟عذاب وجدان نداشته باشم؟

من نمیدونم و نمیتونم جای خدا قضاوت کنم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بهرحال باباته اگر مثل غریبه اید چرا تو یه خونه زندگی میکنید دلیلی داره حرفت چرت بود اگر اونم عصبانی ...

اصلا حرفاتو قبول ندارم..

چونکه حدا از اینا به داداشم خیلی بیشتر از من محبت میکنن هم عاطفی هم پولی..

من اینجا مهم نیستم؟ منم هزاران دفعه بخاطر رفتاراشون فکر خودکشی زد به سرم.. هزاران دفعه حس ناکافی بودن کردم گفتم مگ من چمه مگ چه مرگمه ک اینا اونو بیشتر از من دوس دارن اگر ک دعواش نکنن پس اون رفتاراشو همینجوری ادامه میده

شما چرا؟من دخترم نیاز عاطفیمو پدرم برآورده نکنه مجبورم به یه پسر لاشی دل ببندم بخاطر چهرتا جانم گفتن ...

بهترین راهش اینه تو خوب باشی گذشت کنی..تا بلخره که رفتی خونه خودت حالت بهتر شه و سعی کنی بدترش نکنی مثلا سکوت بهتر از خیلی حرفاست..من سر مادرم با پدرم دعوا کردم

اصلا حرفاتو قبول ندارم..چونکه حدا از اینا به داداشم خیلی بیشتر از من محبت میکنن هم عاطفی هم پولی..من ...

خب همینا رو به خانوادت بگو ک رفتارشون درست نیست تا رعایت تو رو هم کنن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چرا؟ میشه با دلیل بگی؟ یعنی من حقمه این رفتارا

نه عزیزم حق شما این رفتارها نیست

من این مدل حرف زدن رو با پدر درست نمیدونم

با اینکه پدرت طرفداریت و کرده ولی تو بهش گفتی دیگه پدر من نیستی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️