2777
2789

دیشب یه صحنه ی دیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم یه پدر و دختری بودن ، پدره لباس رفتگرهای شهرداری تنش بود و گویا افغانی هم بود با دختر 7 سالش روی دوچرخه نمشسته بودن و از تو سطل آشغال بزرگ واسه دخترش دنبال اسباب بازی بود آخرش  هم یه قاشق پلاستیگی کثیف پیدا کرد داد به دخترش ، واقعا حیف این دختر زیبا با آینده نامعلوم ، واقعا پیش خودم فکر میکردم مثلا این بچه دار نمیشد نسل بشر منقرض میشد واقعا چه آینده ی در انتظار این دختر بچه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسری احمق بیش.ف اینجا الان میگن من زاییدم خدا روزی داد 

یه بی پ.در. مادر. تو یه تاپیکی که استارترش میگفت پسرم گفته برام ابجی میار گفت خو براش بیار!

انگار پفکه!

باید ب.رینی به مرده و زنده همچین ادمایی

والا مایی که یه روزی دستمون به دهنمون میرسید الان اومدیم زیر خط فقر، هر چی دلمون میخواست میخریدیم ، میپوشیدیم ، میگشتیم،، اما الان شرمنده بچه هامونیم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

افغانها نميتونن استخدام شهرداري بشن

برادرم میگه میشناسمش افغانی هست فقط لباس رفتگرها رو میپوشه و با دخترش آشغال جمع میکنه ، بطری و پلاستیگ ، یکبار هم دیده بود دختر بچه رو گذاشته تو سطل آشغال بزرگ ها دنبال ضایعات آهن بگرده واقعا این بچه رو باید از دست این پدر گرفت

مگه میفهمن اینا؟

الان مایی ک درامدمون۴۵/۵۰ تومنه 

بدجور ب تنگی میخوریم این ماه

خبرمرگم قراره خاستگار برام بیاد

فقد برا جلسه اول لباس دارم

ب هرحال قراره هی بیان برن

هیچی لباس ب دردبخور ندارم

میزنه ب سرم بخاطر لباس نداشتن بهشون نه بگم.

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.