2777
2789

بچه ها دو تا سوال اولیش این که اون پیشنهاد هایی که میاد ینی طرف تو رو چک کرده؟

۲ اینکه اگه پروفایل یکی رو چک کنی واقعا میفهمه ؟

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهنه

یعنی ما بقیه رو چک کنیم متوجه میشه که ما چکش کردیم؟؟😶😶😶

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
جفتش نه،اونابی ک پیشنهادی میان عمدتا یا فالویینگات فالوش کردن یا از نزدیکانته

خب اخه اونی که برام پیشنها شده طرف اصلا منو نمیشناسه فقط من میشناسمش چجوری اومده؟

مطمئنم کسی تز فالوور فالوینگ هام هم اونو فالو ندارن 

راه دیگه ای هم هست که پیشنهاد شه؟

پروفايل رو ميگن تو اپديت جديد اگه چك كني ميفهمه طرف. يا اگه خودش تو سينيگش كاري كرده باشه كه بفهمه. ولي دقيق نميدونم. 

اونايي كه درخواست فالو ميدن هم،اگه پيجت باز باشه كه خب چك ميكنن و فالو ميكنن ديگه. اگه پيجت قفل باشه كه واسه اينكه بفهمن چه خبره درخواست فالو ميدن

پروفايل رو ميگن تو اپديت جديد اگه چك كني ميفهمه طرف. يا اگه خودش تو سينيگش كاري كرده باشه كه بفهمه. ...

نه درخواست نه تو پیشنها هاکه میگه ممکنه شما این فرد رو بشناسین 

نه درخواست نه تو پیشنها هاکه میگه ممکنه شما این فرد رو بشناسین

اها. اون احتمالا بخاطر اينكه ممكنه قبلا شماره طرف رو تو گوشيت سيو داشته باشيه. 

يا مثلا خيلي وقت قبل فالو داشتيد. يه همچين چيزي. 

ولي چيز خطرناكي نيست كه حس امنيت رو ازت بگيرهح

خب اخه اونی که برام پیشنها شده طرف اصلا منو نمیشناسه فقط من میشناسمش چجوری اومده؟مطمئنم کسی تز فالوو ...

شمارش تو گوشیت باشه یا طرف بهت نزدیک بشه میاره،ممکنه حتی زیادم چکش کنی بیاره مطمعن نیستم