بچه ها دو تا سوال اولیش این که اون پیشنهاد هایی که میاد ینی طرف تو رو چک کرده؟
۲ اینکه اگه پروفایل یکی رو چک کنی واقعا میفهمه ؟
گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی ما بقیه رو چک کنیم متوجه میشه که ما چکش کردیم؟؟😶😶😶
گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
جفتش نه،اونابی ک پیشنهادی میان عمدتا یا فالویینگات فالوش کردن یا از نزدیکانته
خب اخه اونی که برام پیشنها شده طرف اصلا منو نمیشناسه فقط من میشناسمش چجوری اومده؟
مطمئنم کسی تز فالوور فالوینگ هام هم اونو فالو ندارن
راه دیگه ای هم هست که پیشنهاد شه؟
پروفايل رو ميگن تو اپديت جديد اگه چك كني ميفهمه طرف. يا اگه خودش تو سينيگش كاري كرده باشه كه بفهمه. ...
نه درخواست نه تو پیشنها هاکه میگه ممکنه شما این فرد رو بشناسین