2777
2789
عنوان

چقدر اهل گذشت و بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 61 پست
یه دوستم فقط پیش اومد که یه مدت بعد بخشیدمبرای بقیه پیش نیومده

پس کلن  روح بخشنده ای داری ؟ کینه ای نیستی

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ ازش توقع ندارید کاری کنه که دلخور شی یا چی؟

ببین اگه کار خیلی اشتباهی بکنه و عمدی باشه نمیگذرم 

اینطوری کلی نمیشه به جوابت برسی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

در کل اره کینه ای نیستماولش یکم به دل میگیرم بعدش میبخشم

خیلی خوبه که آدم کینه ای نباشه ،یه حسنه

ببین اگه کار خیلی اشتباهی بکنه و عمدی باشه نمیگذرم اینطوری کلی نمیشه به جوابت برسی

منم منظورم به کاری بین عمد و سهو ه ، 

من نگاه می کنم به دل آدم ها، و همینطور خوبی ها و بدیهاشون را در دراز مدت می سنجم. اگر ببینم خوبی ها بیشتره و یا کلا نیت خیر دارند، گذشت می کنم و کوتاه میام. کلا اهل قهر کردن موقت با کسی نیستم. اما اگه بدی از یک حدی گذشت، برای همیشه قطع رابطه می کنم و دیگه به هیچ عنوان دوباره رابطه را شروع نمی کنم. چون سریع به این نتیجه گیری نرسیدم....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اینجوری هم طرف مقابل فکر میکنه کلا تو ناراحت نمیشی یا به دل نمیگیری که خوب نیست

پس باید یه ریکشن ناراحت داشته باشی در عین حال که می‌بخشی ،درسته

من نگاه می کنم به دل آدم ها، و همینطور خوبی ها و بدیهاشون را در دراز مدت می سنجم. اگر ببینم خوبی ها ...

منطقی بود دیدگاهی👌👌

من نگاه می کنم به دل آدم ها، و همینطور خوبی ها و بدیهاشون را در دراز مدت می سنجم. اگر ببینم خوبی ها ...

دیدگاهت

این یعنی تو دلت ویزیو نگه نمی‌دارد که بشه مایه کینه و دلتنگی ، اونا هم همین خصلت رو دارند ،؟ میگن به ...

میدونی اخلاقم جوریکه دلتنگ او شخص نمیشم فقط گاهی افسوس خاطرات خوشم رو میخورم که میشد تکرار بشن البته اونم کم تلاش یه طرفه نمیکنم ، بدطرفم نمیخوام، چجوری بگم انگار برام کمرنگ و کمرنگ تر میشه تا بشه عین مرده ولی اینکه چقدر زخمی که میزنه بهم بزرگ باشه مهمه همه برام جایگاه پلکانی دارن 

مادرم ناراحت بشه به خواهرام میگه اونام حرفا رو بالا پایین میکنن به من میگن ،دختری نیستم که مادرمو برنجونم هرکی می‌بینه میگه مامانت خیلی خوش شانس دختر خوبی داره خودشم ازم راضیه ولی گاهی پیش میاد ناراحت بشه خودم براش توضیح میدم 

همسرم بدی ببینه ترش رو میشه خودم حرفو باز میکنم. گاهی هم به روم میزنه چقدر بداخلاق شدی 

به بچه هام گفتم بهم بگین ازم ناراحتین 

متاسفانه خواهرام و برادرام هرگز با حرف زدن مشکلات رو حل نکردن فقط صفحه میزارن

دوست و اشنام اینقدر تو ذهنم و قلبم عمیق نیستن که رفتارشون بخواد حالمو خراب کنه که بخوام دنبال دلیلش باشم خیلی راحت می‌گذرم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘