2777
2789

دارم دیوونه میشم 

دیروز اتل رو باز کردم

بینیم به قدری زشت شده که اصلا نمیتونم تحمل کنم خودمو 

تا ابد خونه نشین شدم

همه میگن ورمه ولی اخه مگه میشه این فرم افتضاح ورم باشه 

پره ها و سوراخهای بینیم روی هواست😭😭😭😭😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عکس بینی‌تو بذار 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ورمه خودتو اذیت نکنحداقل ۲ سال طول میکشه فرم اصلی بینیت در بیاد

من دق میکنم تا ۲ سال 

با این بینی هرکی تو خیابون ببینه منو فکر میکنه معجزه ام یا روانی ام 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عکس بینی‌تو بذار

یه عکس گذاشتم ببین

شبیه بینی اینه توی عکس اصلا معلوم نمیشه بدیش 

پره ها نامتقارن و روی هواست هر کدوم 

من دق میکنم تا ۲ سال با این بینی هرکی تو خیابون ببینه منو فکر میکنه معجزه ام یا روانی ام

تا چند ماه چسب میزنی که  معلوم نیست بعد چسب هم ورزش میخوابه ۶۰ ۷۰ درصد ولی برا ۱۰۰ درصد باید ۱ سال ۲ سال  صبر کنی

تا چند ماه چسب میزنی که معلوم نیست بعد چسب هم ورزش میخوابه ۶۰ ۷۰ درصد ولی برا ۱۰۰ درصد باید ۱ سال ۲ ...

حتی با چسب هم فوق العاده زشت شده 

جلو آینه میرم حس میکنم هیولا دارم میبینم 

حتی با چسب هم فوق العاده زشت شده جلو آینه میرم حس میکنم هیولا دارم میبینم

نمونه کار این دکتر رو ندیده بودی قبلا ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زیادی سربالا کرده حتما

حتما 

نمونه کار این دکتر رو ندیده بودی قبلا ؟

چرا ولی خیلی بد نبودن اکثرا 

چرا ولی خیلی بد نبودن اکثرا

دو سه ماه صبر کن شاید بخاطر ورم اینطور دیده میشه