2777
2789
عنوان

بنظرتون احتماله قبولیم چقدره

190 بازدید | 12 پست

تابستون رفت من هنوز درگیرم و ثبته نام نکردم 

من همه نمراتم بالا هستش فقط ریاضیو زبان پایین که اونام چون امسال تلاش نکردم اینجوری شد  و گرنه سالای قبل من زبانم بیست بود و راضیمم خوب 

معدلم شد ۱۸.۴۳

تجربیم که نیوردم چون تستو گند زده بودم🥲🥲

حالا تو آموزش‌وپرورش ی آشنایی پیدا شده گفته فک نمیکنم بتونم کاری بکنم ولی حالاتی کارنامه و... بفرست ... 

من دلم میخواد. برم تجربی من درسم ضعیف نیست نخوندم اگه میخوندم این نمی‌شدم 

میشه دعا کنید بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالی که باید تلاش میکردی نکردی، همینجوری مسیر زندگی ادم عوض میشه دیگه، اینقدر از این مدل تجربه ها دارم که نگو

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اگه به امید پزشکی میری نه اگه به پیرا علاقه داری برو

چرا به امید پزشکی نره؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)