2777
2789

هر بار میخوام جای جدید برم یا کاری کنم میگه من نرفتم و نکردم تا این سنم

خب من شرایطشو دارم دلم میخواد تجربه کنم منم آدمم دلم پوسیده هربار همین بوده هر وقت با دوستام جایی برم کوفتم میشه حس بد بهم منتقل میشه اصلا هیچوقت خوشی ندارم فقط سالی یه بار شاید مسافرت بریم اونم جون خودش میاد منت نمیذاره

یعنی من حق جوونی کردن ندارم؟💔💔

خیلی خستم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از این خانواده های تعصبی منم مثل شمام به همسن و سالام که فکرمیکنم

وای من به نزدیک نرین دوستم و سفرا و جاهایی که تو مجردی تجربه کرده فکر میکنم آتیش میگیرم

حسود نیستما

ولی گاهی اذیت میشم

که چرا منی که خیلی بهتر از اونو میتونستم لنجام ندادم و لذت نبردم💔💔

چقدر هم موفقه طفلک 😏🤭😂🤣

جالب اینه که تو جوونیش اصلا این شهر نبوده پس چطور میخواسته جاذبه های اینجارو تجربه کنه

تو شهر خودشون چندین برابر من جوونی کرده برا زمان خودش خوب بود

اما من چی💔

تو 22 سالگی شدم یه آدم افسرده💔💔

وای من به نزدیک نرین دوستم و سفرا و جاهایی که تو مجردی تجربه کرده فکر میکنم آتیش میگیرمحسود نیستماول ...

دقیقا همین طوره 

منم که فکر می کنم می بینم حتی ازاونا بهترشو می تونستم ولی همیشه محدودیت همیشه به خاطر دختر بودنمون باید ای کاش ای کاش بگیم 

من خودم خیلی دلم میخا تو این شرکت ها و اینا کارمند بشم ولی خانوادم میگن پشت سرت بد میگن کار کردن تو شرکت بده 💔

قبل از انکه دل برنجانی کلامت را بسنج تیر رفته برنمیگردد به اغوش کمان🍃🦋

نمیدونمتنها راهش اینه که نگم و بعدش بگم که رفتم شاید کوفتم نشهولی نمیشه هربار نگفت

بهترین کار اینه که خانوادت رو دوست خودت بدونی 

در مورد احساساتت باهاشون حرف بزنی و چیزایی که شادت میکنه یا ناراحتت میکنه رو بهشون بگی تا بهت نزدیکتر شن 

هیچکس تو دنیا اندازه ی پدر مادر عشق واقعی به آدم نداره 

گاهی به دلیل عدم آگاهی یا نابلد بودن رفتار هایی میکنن که لازمه با روی خوش و مهربانی و عشق در موردش صحبت شه تا تغییر ایجاد بشع 

بهترین کار اینه که خانوادت رو دوست خودت بدونی در مورد احساساتت باهاشون حرف بزنی و چیزایی که شادت میک ...

با پدرم راحت نیستم

با مادرم خیلی حرف میزنم همیشه ولی اونم میگه گرفتارم و برو بابا و از این حرفا

الان یهو بغضم ترکید💔💔

با پدرم راحت نیستمبا مادرم خیلی حرف میزنم همیشه ولی اونم میگه گرفتارم و برو بابا و از این حرفاالان ی ...

عزیزدلممم🥲بیا بغلم🥺

من خواهرم همسن شماست اونم دقیقا رابطه اش با خانواده همینجوره خیلی باهاش حرف میزنم 

باهاشون حرف بزن و بگو چ نیاز و انتظاراتی داری ازشون 

اگه تونستی حتما با یه مشاورخوب صحبت کن در این مورد