2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس گلم اگه بتونم و بلد باشم راهنماییت کنم

ببخشید منم میتونم بپرسم؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بله بفرمایید، اگه بتونم راهنماییتون میکنم

یاد گرفتن ورد و اکسل و پاورپوینت چقدر طول می‌کشه روی هم رفته

و اینکه کدومشون سختتره و زمان بیشتری طول می‌کشه یاد گرفتنش

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یاد گرفتن ورد و اکسل و پاورپوینت چقدر طول می‌کشه روی هم رفتهو اینکه کدومشون سختتره و زمان بیشتری طول ...

بستگی داره

ولی یکی دوماهه کامل میشه یادش گرفت اگه هم بخواین برید کلاس icdlبازم بستگی به موسسه داره

ورد و پاورپوینت از اکسل خیلی راحت تره

چون اکسل بیشتر فرمول میخواد 

میتونید از یوتیوب و سایت ها یا دوره های مختلف اموزش ببینید 

ورد و پاورپوینت رو سریع تر یاد میگیرید البته اکسل هم فرمول هارو حفظ باشید کاری نداره دیگه

بستگی دارهولی یکی دوماهه کامل میشه یادش گرفت اگه هم بخواین برید کلاس icdlبازم بستگی به موسسه دارهورد ...

خیلی ممنون از راهنماییتون 🌹

بنظرتون با روزی یک ساعت توی یک ماه میشه پاورپوینت رو یاد گرفت؟

خواهش میکنمبله

چون عکس بهتره برای‌ همين گفتم معذرت میخوام 

وقتی میخوام تاريخ بزنم بعد از قسمت fill تاريخ و دکمه‌ ای‌که میخوام میزنم 

اوکی که‌میزنم این‌متن میاره

Your entry cannot be used. An integer or decimal number may be required.