2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ولی انگار خبری از نی نی یار نیست

سلام

امروز من رو جایی تگ کردین اما چون کاربر جدید هستین اعلان تگتون اصلا برام باز نمیشه و صفحه ۴۰۴ میاد.

بفرمایین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون ولی انگار خبری از نی نی یار نیست

چه خطایی دریافت میکنید ؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلامامروز من رو جایی تگ کردین اما چون کاربر جدید هستین اعلان تگتون اصلا برام باز نمیشه و صفحه ۴۰۴ می ...

سلام گلم من کاربر قدیمی ام رمز یادم رفت با ایمیل ثبت نام کرده بودم ولی ایمیلم ریکاوری نمیشه رمز برای ایمیلم فرستاده شده که به ایمیل دسترسی ندارم و.شماره کد دستوری ستاره پونصد ستاره سی سی مربع کار نمیکنه که با تلفن همراهم بتونم رمز ورود بگیرم تلفنی برای نی نی سایت پیام گذاشتم ولی بی فایده بوده میشه کمکم کنین کاربری قبلیم باز بشه  و تماس با ما اصلا با گوشی من باز نمیشه که پیام بدم ممنونم ازتون کمک کنین من کاربری قبلیم هودین هست سال ۹۶عضویتم هست

چه خطایی دریافت میکنید ؟

سلام گلم من کاربر قدیمی ام رمز یادم رفت با ایمیل ثبت نام کرده بودم ولی ایمیلم ریکاوری نمیشه رمز برای ایمیلم فرستاده شده که به ایمیل دسترسی ندارم و.شماره کد دستوری ستاره پونصد ستاره سی سی مربع کار نمیکنه که با تلفن همراهم بتونم رمز ورود بگیرم تلفنی برای نی نی سایت پیام گذاشتم ولی بی فایده بوده میشه کمکم کنین کاربری قبلیم باز بشه  و تماس با ما اصلا با گوشی من باز نمیشه که پیام بدم ممنونم ازتون کمک کنین من کاربری قبلیم هودین هست سال ۹۶عضویتم هست

سلام گلم من کاربر قدیمی ام رمز یادم رفت با ایمیل ثبت نام کرده بودم ولی ایمیلم ریکاوری نمیشه رمز برای ...

الان بالاتر نی نی یار پست گذاشتن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام گلم من کاربر قدیمی ام رمز یادم رفت با ایمیل ثبت نام کرده بودم ولی ایمیلم ریکاوری نمیشه رمز برای ...

سلام

ایشون الان چه کار کنن؟

ممنون

@niniyar‍ 

سلام.شبتون خوش ممنون دوست عزیز

خواهش می کنم.

💙💙💙

سلامایشون الان چه کار کنن؟ممنون@niniyar‍

سلام هیچ کاری نمیشه کرد بازیابی رمز فقط رمز رو به ایمیل میفرسته که ایشون دسترسی ندارن به رمز 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام هیچ کاری نمیشه کرد بازیابی رمز فقط رمز رو به ایمیل میفرسته که ایشون دسترسی ندارن به رمز

کد ورود سریع رو کلا برداشتین؟

دیگه کد ورود سریع دیگه برنمی گرده؟

کد ورود سریع خیلی کمک کننده توی این شرایط بود متن پایین رو از قبل نوشته بودم:

⬇️

قبلا مثلا کاربری با ایمیل کاربری می ساخت و از شماره موبایل یکی دیگه استفاده می کرد.

😎 خب خیالش راحت بود چرا❓️ چون فراموشی رمز عبور فقط با ایمیلش کار می کرد.

فراموشی رمز عبور با شماره موبایل برای کسانی که با ایمیل ابتدا کاربری ساختن کار نمی کنه.

📌📌📌 خب از ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ که نی نی سایت یک قابلیت جدیدی اضافه کرده به اسم ورود سریع 😐

⚠️ الان چی میشه❓️

فردی که سیم کارت رو داره کد # ۳۰۳۰*۵۰۰* رو با گوشیش شماره گیری می کنه بعد یک کد ۶ رقمی بهش میده مثلا:

34 57 91

بعد میاد توی نی نی سایت و اون کد ۶ رقمی رو از سمت راست به چپ وارد می کنه:

345791

📌📌 الان کسی که سیم کارت رو داره راحت وارد کاربری شما میشه.

1️⃣ اولین کارش اینه که میره توی اطلاعات کاربری و یک ایمیل جدید اضافه می کنه بعد نی نی سایت برای تائید لینکی براش ایمیل می کنه و می زنه روی لینک و باز وارد کاربری میشه و ایمیل خودش رو به عنوان ایمیل اصلی ثبت می کنه و از کاربری خارج میشه.

اطلاعات کاربری:

https://www.ninisite.com/profile/setting

2️⃣ دومین کارش اینه که می زنه روی فراموشی رمز عبور و بعد ایمیل  خودش رو میده و لینک برای ایمیلش میاد و می زنه روش و رمز کاربری رو عوض می کنه.

3️⃣ سومین کارش اینه که میره توی اطلاعات کاربری و ایمیلی که ابتدا شما باهاش کاربری ساختین رو کلا از اطلاعات کاربری حذف می کنه.

کد ورود سریع رو کلا برداشتین؟دیگه کد ورود سریع دیگه برنمی گرده؟

فعلا برداشتیم فکر نکنم که دیگه برگرده