2777
2789
عنوان

کسایی ک فرهنگیان قبول نشدن

297 بازدید | 29 پست

بچه ها این عکس واسه پارساله، درسته ک من هیچ وقت اولویت اولم فرهنگیان نبود ولی خب بازم به خاطر علاقه ی شخصیم شرکت کردم،همون پارسال تلاش کردم ولی خب حتی دعوت هم نشدم به اندازه ی خودم ناراحت شدم و خسته تر از همیشه من پارسال 21 سالم بود، دخترای هم سن و سال من تو این سن هرکدوم یه حرکتی زده بودن ولی من هی داشتم یه جورایی درجا میزدم و خب مشکلات روحی رو هم اضافه کنید و اون افسردگی رو

گذشت و تا بهمن نتونستم درس بخونم ، بهمن شروع کردم به خوندن ، دست و پا شکسته و ناامید و خسته ولی خودم رو کشوندم تا کنکور اردیبهشت بعدش هم شروع کردم واسه نهایی ها و خب در حد تایمی ک داشتم تلاش کردم وسط نهایی ها شب امتحان زیست انقدر کم آورده بودم ک میخواستم نرم سر جلسه ولی خب با خوندن های کم رفتم و نمرم شد 18 با تمام بی دقتی هام ، برگه م رو هم زود دادم و اومدم بیرون چون واقعا از نظر روحی کم آوردم بعد امتحان ها هم نرفتم ک تیر رو بدم و دیگ تمام اما بازم با همه ی این تفاسیر و از دل ناامیدی ها یه چراغ واسم روشن شد، درسته ک اولویت اولم نبود ولی خب با این حال روحی من بیشتر از این نمیشد و خب شاید این برام بهتره واسه همین اعتماد میکنم به مسیری ک خدا واسم خواست، اینم بگم هیچ سهمیه ی خاصی ندارم و منطقه 1 هستم، بمونید تا عکس بعد رو هم بذارم

تبریک میگم عزیزم ان شالله بهترین ها برات اتفاق بیفته🫂😍

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عکس امروز، فاصله این دو عکس یه سال هست به ظاهر اما برای من...🙂

عزیزم تبریک میگم میفهمم درد کشیدنتو حتی بیشتر از درک منم قطعا هست

میشه تراز سوابقتوخبگی و نمره هانو

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

قربانت عزیزمترازم حدود 8200نمراتم تو یه تاپیک های قبلیم هست

تراز کنکورت چند بود

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

منم امسال میشه ۲۱ سالم

ولی دوسال داشتم براش تلاش میکردم و نشد هر دو سالم مصاحبه دعوت شدم و مردود شدم

امسال نمیدونم چیکار کنم برم یه رشته دیگ یا تلاش کنم براش

یکم بی انگیزه شدم مطمعن نیستم تو بودی چیکار میکردی

قربانت عزیزمترازم حدود 8200نمراتم تو یه تاپیک های قبلیم هست

کدوم تاپیکت نبود