2777
2789
عنوان

کسایی ک فرهنگیان قبول نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
8 هزارو 8600

آها کلت ۸۶۰۰ شد؟

میخوای بری فرهنگیان یا انصراف میدی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول دمت گرم تو یه دختر قوی هستی که جا نزدی من به دختر بودنت افتار میکنممن قبول نشدم

قربونت عزیزم

همینقدر ک انقدر قلبت مهربونه ک موفقیت های بقیه رو تبریک میگی و امید میدی حتما خودت هم خیلی باعث افتخاری

من تو خانوادم خیلی کسی تبریک نگفت البت بابام خوشحال شد خدایی ولی خب همه چی عادی بود

ممنونم از بچه های اینجا ک امیدوارم کردن

فرهنگیان 8600 بودمکلم یکم کمتر شد

آها آفرین فرهنگیانن خیلی عالیههه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ص 4عکس کارنامه دوازدهمتقریبا آخرای تاپیکه

آره پیداش کردم من خیلی استرس سوابق رو دارم نمی‌دونم چند شدنمنممممم کی میاد ای خداا

بزن تخمین سیب ترشتقریبی درسته

باشه

منم امسال میشه ۲۱ سالمولی دوسال داشتم براش تلاش میکردم و نشد هر دو سالم مصاحبه دعوت شدم و مردود شدما ...

خودت میدونی گلم

اگ میخونی بمون

اگ نه میتونی بری یه رشته دیگ و بعد آزمون بدی

البت فرهنگیان یه مقدار بهتره

من خودم از کنکور 405 محروم هستم وگرنه شاید دوباره کنکور میدادم

البت قبلش میرفتم حتما روانشناس

سلام عزیزم خوبین 

من امسال پشت کنکوریم و نمیدونم چیکار کنم 

رفتم تو تلگرام و کانال های یحیوی ... اینا رو پیدا کردم 

می‌خوام دوره سالانشو ببینم این فیلمایی که جدید آپلود میکنه ۱۴۰۵هستن بهتره ببینم یا ۱۴۰۴ رو کدوم به نفعمه 😔 مثلاً ی درسی مثل زیست هر سال مطلبش عوض میشه نمیشه امسالش رو ندید 

به نظرتون کدوم به صلاحمه نگاه کنم میشه راهنماییم کنید❤️

ما کوچیکا خدامون بزرگه...