2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مربی اسکیتم ولی یکساله دیگه کار نمیکنم همسرم نمیزاره برم🥲از ۶ سالگی اسکیت کار کردم

عزیزم، دخترم کف پاش صافه و به خاطرش مدام می‌بریم ورزش اصلاحی ،الان دوماهه اسکیت میره با توجه به شرایطش براش ضرر نداره ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
گلم میشه کمکم کنی توروخدااا واقعا درامدش خوبه:؟ میخام برم دنبالش

کلا اسکیت بلدی یا نه تاحالا نرفتی؟

باید اول خودت بری یاد بگیری چندسال تجربه داشته باشی بعدش

در امدش نه معمولی و درصدی هستش یعنی جایی که شما میری مربی میشی

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

عزیزم، دخترم کف پاش صافه و به خاطرش مدام می‌بریم ورزش اصلاحی ،الان دوماهه اسکیت میره با توجه به شرای ...

فشار روی مچ پا و کمرش میاره خب ولی بهتره براش کفی مخصوص بگیرین که اذیت نشه

فشار روی مچ پا و کمرش میاره خب ولی بهتره براش کفی مخصوص بگیرین که اذیت نشه

کفی برای اسکیتش؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کلا اسکیت بلدی یا نه تاحالا نرفتی؟باید اول خودت بری یاد بگیری چندسال تجربه داشته باشی بعدشدر امدش نه ...

اره بلدم چند تا حرکت ساده ام بلدم 

واقعا؟ مثلا ماهی چقدر تقریبی؟

کلا اسکیت بلدی یا نه تاحالا نرفتی؟باید اول خودت بری یاد بگیری چندسال تجربه داشته باشی بعدشدر امدش نه ...

میخام همدان بزنم ی زمین اسکیت ب بچه ها یاد بدم 

ینی خودم بزنم ن ک برم باشگاه کار کنم 

اره بلدم چند تا حرکت ساده ام بلدم واقعا؟ مثلا ماهی چقدر تقریبی؟

باید حرفه ای بلد باشی حرکت ساده زیاد ملاک نیستش

تابستون ها بیشتر بود من تا ماهی ۱۵ ۱۶ تومن هم میگرفتم‌ اما پاییز زمستون ۷ ۸ تومن بیشتر در ماه نمیدادن

باید حرفه ای بلد باشی حرکت ساده زیاد ملاک نیستشتابستون ها بیشتر بود من تا ماهی ۱۵ ۱۶ تومن هم میگرفتم ...

شغل جذابیه ن ؟ 

آره میخام برم حرفه ای بشم بعددد 

کار برم آموزش تهران  

جایی رو میشناسی ؟ 

شغل سختیه ؟ 

من فقط ب بجه ها آموزش حرکات اولیه میخام یاد بدم ینی این تو ذهنمه