سلول های بنیادی که از رحم زن دفع میشه توانایی ساخت انواع بافت ها مثل عصبی ماهیچه ای خون و ... رو داره که ی انقلاب در صنعت پزشکی ایجاد کرده یعنی دیگه نیاز ب پیوند مغز استخوان و آرشیو بند ناف نیست
این زن چ موجودی جالبیه
منشا زندگی رو تو بدنش داره ، میتونه ی اسپرم بگیره ی انسان تحویل بده ، میتونه اکثر بافت های بدن رو درست کنه ، هر ماه زخم میشه خودش خودشو درست میکنه😍😍 ای کاش خانوما یاد بگیرن عاشق خودشون و جنسیتشون باشن و زن ستیزی برای همیشه تموم شه
یک سری میوه رو قبل پریودی نمیخورم حالم خیلی خوب میمیونه
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دردم نداشته باشم پاهام حالت غش رفتن داره یه جوری شکمم و پام حالت عادی ندارهخونریزی شدید هم که کل ...
درکت میکنم میفهمم چی میگی
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
خیار و سیب و هندونه اگر قبلش بخورم دل درد کمردرد میشم روزای قبل پریودی توی پی ام اس خوردنمو رعایت میکنم
خودم یه دوستی داشتم دوران مدرسه به شدت مذهبی بودن، هم جوراب میپوشید و هم لباسایی که دوران پریود پوشیده بود رو جداگانه آبکشی میکردن و تو لباسشویی نمینداختن
یعنی رسما زن رو دوران پریود ناپاک میدونستن
خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...
البته که نجسه، نجس ینی چیزی که جن رو جذب میکنه، دیگه قوانین خدا رو تغییر ندین
مجبور نیستین تو تاپیکی که موافقش نیستین شرکت کنین
حرفمو به منزلهی توهین نگیرید، منم به خودم اجازه نمیدم تو تاپیکای مذهبی شرکت کنم چون نتیجش میشه بحثو دعوا
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7