2777
2789
مجبور نیستین تو تاپیکی که موافقش نیستین شرکت کنینحرفمو به منزله‌ی توهین نگیرید، منم به خودم اجازه نم ...

تازه تو امضام گفتم شرکت نکنین تو تاپیک هام اگ مخالفین‌

هعی خواهر با کیا شدیم ۸۰ میلیون 

علم امروز رو میفروشن ب خرافات ۱۴ قرن پیش

تازه تو امضام گفتم شرکت نکنین تو تاپیک هام اگ مخالفین‌هعی خواهر با کیا شدیم ۸۰ میلیون علم امروز رو م ...

متاسفانه...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خون و کثیف کاریاش بدم میاد ولی اکثرا درد رو اگر تغذیه رو رعایت کنم ندارم جدیدا راهشو یاد گرفت ...

میشه بگید چجوری درد پریود نداشته باشیم؟

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

بوده، شما نشنیدی چیزی که میگم برای شصت هفتاد سال پیشهخودم یه دوستی داشتم دوران مدرسه به شدت مذهبی بو ...

لباسا چون خونی میشه نجسه وگرنه زن تو دوران پریودی به هیچ عنوان نجس اعلام نشده.

حالا یک نفر این حرف اشتباهو به شما گفته دلیل نمیشه اونو تعمیم بدی به دین اسلام و کل مسلمونا

یه جمله معروف هست که میگه

من مسلمانم، اسلام کامل است ولی من کامل نیستم.

اگر من اشتباهی کردم پای من بذارید نه پای دینم

تازه تو امضام گفتم شرکت نکنین تو تاپیک هام اگ مخالفین‌هعی خواهر با کیا شدیم ۸۰ میلیون علم امروز رو م ...

بعضی از ایرانیا و هم میهن‌ها یه جوری بی دینی رو ترویج میدن که دشمن اسلام هم انقدر حرفه‌ای نمیتونه عمل کنه

اونم که بهش میگی خرافات دستورات خداست، خدا رو که دیگه قبول داری؟

لباسا چون خونی میشه نجسه وگرنه زن تو دوران پریودی به هیچ عنوان نجس اعلام نشده.حالا یک نفر این حرف اش ...

پس چرا نه میتونه دست به ایان بزنه نه میتونه وارد اماکن مذهبی بشه؟

همه که لباسشون خونی نمیشه 

پس چرا نه میتونه دست به ایان بزنه نه میتونه وارد اماکن مذهبی بشه؟همه که لباسشون خونی نمیشه

عزیزم حتما حکمتی توش هست ولی کلی بخوام بگم، چون جزو احکام الهی هست باید حتما غسل داد و واجبه و هرچی خدا گفت باید بگیم چشم حتی اگر ظاهرا به ضررمون باشه.

برای همه دستورات الهی که نباید یه دلیل علمی بیاریم تا انجام بدیم.

گاهی خدا میخواد امتحانمون کنه و یه کار سخت ازمون میخواد تا ببینه کی واقعا مخلص راه خداست و خدا انقدر آدما رو امتحان میکنه تا همه خودشونو نشون بدن و از حیطه مسلمونی خارج بشن و فقط عده کمی تو این راه ثابت قدم بمونند.

مثل جریان عاشورا که بین چند میلیون نفر فقططط ۷۲ نفر واقعا خالص بودن و بقیه خرده شیشه داشتن و گول شیطان رو خوردن.

کلا همیشه افراد دیندار کمتر از افراد بی دین هستن. خدا خودش تو قرآن میگه قلیل هستن

ولی شما آنان را به مسخره گرفتید، تا [دل مشغولی شما به مسخره آنان] یاد مرا از خاطرتان برد، و شما همواره به [ایمان، عمل و دعاهای] آنان می خندیدید!!

سوره مومنون

[23–110] 

بعضی از ایرانیا و هم میهن‌ها یه جوری بی دینی رو ترویج میدن که دشمن اسلام هم انقدر حرفه‌ای نمیتونه عم ...

من بی دینی رو ترویج نمیدم علم رو ترویج میدم

اگر فکر میکنی ترویج علم ، دین رو به خطر میندازه

مشکل خودته دیگه ب من ربطی نداره

در ضمن از تاپیک من برو بیرون چون نه من نه خانومای فرهیخته ی این تاپیک تمایلی نسبت ب بحث با شما ندارن

اره منم ی دوست مذهبی دارم موقع های پریودی همش میگه حس میکنم نجسم‌ هی بهش توضیح میدم عزیزم شما صرفا د ...

ماهم مذهبی هستیم کاملا هم باحجابیم، هیچوقت هم اینجوری فکر نکردیم ، فقط خود اون خون رو نجس میدونیم، مثل خون دماغ 

اسلام هم هیچوقت زن ستیز نیست ،مسیحیت تحریف شده زن ستیز بوده اونم زمان قرون وسطا، قبل از قرون جدید

چیزی که زن ستیزه بعضی از فرهنگهای ماست چه قدیمی چه جدید، که ربطی به دین نداره 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

میشه بگید چجوری درد پریود نداشته باشیم؟

هندونه_ خیار_ سیب نباید بخوری قبلش 

خرما شیر چیزای مفید بخور 

توی پی ام اس رعایت‌کن خوردنتو خیلی دردت کمتر میشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

کلا اکثر ادیان همینن‌

توی ایران باستان و یهود مخصوصا، زن پریود رو ناپاک میدونستن

اون چند روز رو کلا یه جای جدا باید زندگی میکرد و خیلی تحقیر های دیگه

ولی اسلام فقط گفته با خانم حائض هم بستری نداشته باشید

خون هم که در هر حالت نجسه

البته که نجس بودن همیشه به معنی بد بودن نیست

همین خون نجس باعث حیات ماست

سگ نجس یه حیوون وفاداره

در کل نجس به چیزی میگن که در مواجهه باهاش باید یه سری نکاتو رعایت کرد

توی ایران باستان و یهود مخصوصا، زن پریود رو ناپاک میدونستناون چند روز رو کلا یه جای جدا باید زندگی م ...

اگ منظورتون زرتشت هست 

درسته زن رو ناپاک تلقی میکردن 

ولی حق و حقوق زن و مرد بر خلاف اسلام برابر بود

پس نتیجه اینه ک هیییچ دینی کامل نیست

اگ منظورتون زرتشت هست درسته زن رو ناپاک تلقی میکردن ولی حق و حقوق زن و مرد بر خلاف اسلام برابر بودپس ...

عزیزم صحبت ما سر قضیه پریود بود که جوابتونو دادم

بحث حق و حقوق زن در ادیان مختلف اون قدری گسترده هست که با چهار تا کامنت بشه جمعش کرد