2777
2789
عزیزم حتما حکمتی توش هست ولی کلی بخوام بگم، چون جزو احکام الهی هست باید حتما غسل داد و واجبه و هرچی ...

شما گفتی نجس اعلام نشده پنم گفتم لابد از نظر اسلام نجسه که گفته نه دست بزنه به آیات نه وارد اماکن مذهبی بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم ی دوست مذهبی دارم موقع های پریودی همش میگه حس میکنم نجسم‌ هی بهش توضیح میدم عزیزم شما صرفا د ...

اون وسواسفکری  داره و یسریام خرافاتی ان  وحتا ازدین فراتر میرن 

وگرنه دین نمیگه زن نجسه  میگه خون نجسه 

توی  زمان جاهلیت  زنو موقع پریود جدا میکردن ظروفشو جدا میکردن 

من تو دین چنین چیزایی نشنیدم رابطه باهاش ممنوعه که خب معلومه مضره...و نماز نمیتونه بخونه بخاطر خون حتا قرانم میتونه بخونه

همه چیو به همه چی ربط ندین

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

پریود نجس نیست عزیزم خونی که دفع میشه نجسه مثل موقعی که آدم ادرار میکنه که ادرار نجسه و جفت شون یه چیز طبیعی برای انسانن 

برادر کوچکم پرسید: چرا مردمان شهر ما خورشید را دوست ندارند؟ برای او افسانه ی قدیمی خورشید را که از زبان پیرزنها شنیده بودم تعریف کردم.  _ زمانی که آدم ها برای اولین بار ظاهر زیبا و فریبنده ی ماه را تماشا می کنند و از دیدن هیبت اتشین و زیان وار خورشید به وحشت می افتند، شیفته ماه می‌شوند و از خورشید تنها گردابی سوزان و جهنمی به خاطر سپردند که باید حتی از نگاهی مختصر به ان اجتناب کرد. بدین طریق خورشید به تنهاترین و غمگین ترین پدیده ای در جهان تبدیل شد که حیات انسان های که هرگز او را دوست نداشتند ، به دست او بود. برادرم گفت: احساس میکنم که خورشید را درک میکنم چون من هم خیلی تنهام. بچه ها مرا دوست ندارند مرا در بازی هایشان شرکت نمی دهند و همیشه از من فاصله می گیرند. با حیرت گفتم این امکان ندارد کسی از تو بدش بیاید تو با همه خیلی مهربان هستی ! پاسخ داد: اما خورشید هم بسیار مهربان بود. شاید به همین خاطر باشد که جفت مان انقدر تنهاییم💔

گفتن دیگه نیاز نیستالبته ایران همیشه ۵۰ سال عقب‌تره باید در نظر گرفت

تو دین اسلام خیلی از احکام انعطاف داره

مثلا همین اهدای خون خب خون نجسه ولی فتوا میدن که برای نجات جان انسان‌ها یا برای پیشرفت علم مشکلی نداره انجام بدید.

کی گفته نیاز نیست؟؟

مگه اهدای خون تو ایران نیست؟

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام