2777
2789

چند وقت پیش من تاپیک زدم میخوام برا کنکور بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم

بعد ی کاربری نوشت من تازه فهمیدم برا کنکور خوندن چجوریه  از وقتی که با این مشاور اشناشدم 

بعد پپرسیدم ازشون که چجوریه گفت هر شب گزارش کار میگیره و.....هزینشم گفت 

خلاصه من پیام دادم به اون شماره و شانسی همشهریم بود رفتیم مشاوره حضوری 

تو ی اموزشکاه که اموزشگاه نبود اصلا  تازه هزینه مشاورمم 2 برابر کرد از اون چیزی که گفته بود بهم 

من 2 هفته باهاش مشاوره داشتم بعد بهم گفت ی مشکلی برام پیش اومده 

مریض شده بود 

همینجوری اومدم تاپیک اونی که بهم معرفیش کرده بود رو چک کردم متوجه شدم همونی که بهم شماره داده خود خانم بوده که مشاورمه یعنی خودش با دروغ شمارشو بهم داده بود

منم چون بهم دروغ گفته بود و این خانم اصلا رشتش مشاوره نبودفقط دیپلم تجربی داشت دیگه نخواستم که باهاش مشاوره داشته باشم 

بهم گفت برا ماه اینده میخوای گفتم نه 

همون شبم بهم گفت مشاورت تموم شد در حالیکه 10 روز مونده از ی ماهی که هزینه دادم 

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

دقیقا عین دعا نویس های سایت😄

میان شماره خودشون رو میدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگش کن از خجالتش در بیایم🎀

حوصله دردسرش رو ندارم اما واقعا خدا بگم چیکارش کنه که گول میزنه همرو نمیدونم پول چطور از گلوش پایین میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نون حروم چجوری از گلوشون پایین میره منم اینجا مشابه همچین ماجرایی برام پیش اومد پولمو خورد جنس و تحو ...

خدا لعنتشون کنه باعث میشن اعتمادن کنیم به هیچکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا عین دعا نویس های سایت😄میان شماره خودشون رو میدن

ی بار یکی زده بود ف ال رایگان بعد چرت و پرت میگفت طبق تاپیکایی که کاربر ا زده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی بار یکی زده بود ف ال رایگان بعد چرت و پرت میگفت طبق تاپیکایی که کاربر ا زده بودن

دیدم 

میره میخونه بعد میاد میگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین من لیسانس دارم کل کلاسای دزسازو زایکان دازم‌‌مشاوز نیاز نیست هز دبیری باهاش پیش بری میگه چ‌کتاب ...

الان همینکارو کردم از امروز نشستم طبق کلاسام پیش میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین بکسی اعتماد نکن از دپ ساعت شروع کنمن مثلا شیمی شروع کردم روزی نصف حلسه میخونم

شما ماز نوشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیایا دروغ میگن توشهر ما یک شخصی بود اینستا دعا طلسم اینا کار میکرد یه دختر ساده بهش پیام داد در مورد اینکه خاستگار نداشت طرف ازش کلی پول گرفت گفت اقوامت طلسم سنگینی برات کردن باید باطلش کنم بعد پول گرفتن گفت یه شخصی هست مدتی صیغه اش میشی تا طلسمت باز شه چون دختر بود صیغه اجازه پدر میخواست چنان دختره خام کرد با توهمات  که جادو شدی بعد صیغه وکیلام اجنه  بختت باز میکنن که یبار باپسره بخواب با کرگیت بگیره بانامه پزشک قانونی بدون اجازه پدرت میتونی صیغه اون اقا بشی خلاصه با کلی ترفند خامش کرد صیغه اش کرد ومدت صیغه چند ساله ول کن دختره نبود از طرفی ترس رفتن ابروش پیش خانواده خودش داشت وپسره همون دعا نویس کلاه بردار بود که فهمیدن شکایت وابرو ریزی فرار پسره شیطان صفت 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)