2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 227 پست
الهی.واقعا ناراحت شدم.قبلا هم باهات حرف زدم و راهنمایی کردم.از خودم گفتم.دنیا به آخر که نرسیده.چی شد ...

عزیزم همونی ک گفتی ۲۰سال پیش مشکل منو داشتی؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همونی ک گفتی ۲۰سال پیش مشکل منو داشتی؟

بله.دو بار سقط داشتم و بیخیال بچه بودم تا اینکه یه روز رفتم آرایشگاه.دو تا خانم با هم حرف میزدن.یکی گفت فامیل ما همش سقط میکنه و شوهرش میخواد طلاقش بده.انگار سطل آب یخ روم ریختن.جاری فضولم هم یه سال بود ازدواج کرده بودیم.آدرس دکتر زنان به شوهرم داده بود.رفتیم مطب.منم کم سن.تا ساعت 9 شب شوهرم تو راه پله منتظر بود.اولین نسخه.تا اومدم بیرون شوهرم گفت ساق پاتو میشکنم بازم اینجا بیام.جالبه زنداداش فضولش آدرس داده بود.اون روز تو مطب دکتر گفت شوهرت سالمه؟سریع گفتم آره.گفت دست و پاشو نمیگم.گفت سری بعد دفترچه اش رو بیار براش آزمایش بنویسم.خلاصه جواب بردیم.گفت مشکل از شوهرته و برای همین سقط میشه.اومدم بیرون بهش گفتم.قاطی کرد و بدون هماهنگی منشی رفت داخل.حالا دکتر بدون روسری هم دعواش کرد و هم انداختش بیرون.با جواب آزمایش رفتیم پیگیری برای آقامون....

بله.دو بار سقط داشتم و بیخیال بچه بودم تا اینکه یه روز رفتم آرایشگاه.دو تا خانم با هم حرف میزدن.یکی ...

اها آزمایش خون بود یا اسپرم یادته؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

از ته دل دعات کردم عزیزم الهی دامنت سبز شه به حق حضرت فاطمه زهرا

منم ازته دل میخام مشکلاتتان حل شه با دل شکستم حمدمیخونم برات

@مامانبزرگپانیذ‍ لطفا دعاش کنید🙏@رزعشق‍ خواهرم دعاش کن🙏حاجت روا باشید

فداتشم فرشته ی مهربون

دکتر ارلوژی آقایان.اسپرم احتمالا.بره دکتر خودش میدونه چی بنویسه.موفق باشید🌹❤️

مرسی چشم ممنون دعاکن برام

دعای نی نی سایتی ها خیلی گیراس خودکشی چون دیگه خسته شدم بس ک سقط کردم 😭😭😭😭

انشاالله که خداوند بهترینا را براتون رقم بزنه .

امیدت به خدا باشه .حتما یه خیری هست .برات دعا میکنم .

انشاالله دفعه ی بعد تاپیک بزنی که خداوند بهتون فرزندی سالم عطا کرده 

مرسی چشم ممنون دعاکن برام

مفاتیح دارید؟دعا به نیت فرزند نوشته.زعفران در آب حل کن و با خلال دندان به جا قلم.با زعفران اون دعا رو رو برگه بنویس و داخل پارچ آب بنداز.هم خودت و هم شوهرت از اون آب بخورید.خودم انجام دادم.هر حرم یا امام زاده ای رفتی.مهر یا کاسه یا تسبیحی گرویی بردار به مرادت رسیدی ان شالله هفت برابر سر جاش بزار.بار دار هم که شدی استراحت مطلق کن.اینا تجربه خودم بود.