2777
2789

خیلی جالبه من محض مسخرع بازی چند وقت پیش ی تاپیک زدم گفتم موتور خریدیم حسودا نیان موتور توبعد عکسم گذاشتم همش دورغ بود الکی گفتم سیزده صفر نذر مردمو اینا حالا. شوهرم رفته ی موتور خریده این هفته کاملا مث اون عکس بعد من یادم نبود اصلا امروز تاپیکام نگاه میکردم دیدم هیچی دیگ برگام ریخته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مبارکه 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

اینم دروغ سومته دیگه؟

نبخدا دورغ سوم چیه کلا ی دورغ گفتم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

با مازراتی امتحان می کنم ببینم چی میشه البته قبلش باید شوهر پولدار هم پیدا کنم

خخخ همون 😂همش میگم کاش شاسی بلند بود