2777
2789
عنوان

شما باشین باور میکنید 😔

2631 بازدید | 113 پست

من توی تاپیک هام هس قضیه خیانت شوهرم. 

مال دو سال پیشه این قضیه. هنوز باهاش درگیرم. 

ما دقیقا وسط مسافرت بودیم گوشی شوهرم دستم بود تو نشان بودم مسیرو میگفتم بهش. یهو یه پیامک اومد از دوستش. متن پیام این بود :سلام داداش شمارشو برام بفرس واسه امشب میخوام بیارمش خونه قیمتم تموم کن باهاش. دیگه تا تهشو خوندم. چون قبلش همین دوستش زنگ زد باهم حرف زدن شوهرم خیلی مشکوک حرف زد و گف الان نیستم بیام میبرمت باهم میریم الان با خانومم.  ینی انقد شوکه شدم که تا ۱۵ دقیقه هیچی نگفتم فقط زل زدم بهش گفتم توضیح بده. یهو شوهرم ترسید زنگ زد به دوستش گف میزارم رو اسپیکر بشنوی بخدا اشتباه پیام داده. زنگ زد گذاشت رو اسپیکر گف داداش این چه پیامیه فرستادی خانومم شک کرده وفلان بگو که اشتباهه اونم به تته پته افتاد قطع کرد .....دیگه خونم به جوش اومد داد زدم وگریه کردم و خودمو زدم .....

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم اولین واکنشش این بود که اشتباه شده و فلان و شماره فلان رفیقمون رو میخاد دید من باور نمیکنم و گریه میکنم شروع کرد کتک زدن من. پشت فرمون بود هی میزد تو سرم تو گوشم تو دهنم هی داد میزد که بیا و خوبی کن خانومو بیار مسافرت بشکنه این دست که نمک نداره و فلان

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤