بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5387 عنوان فریزر امروز بعد اومدن برقا هی میگه تق تققق 100 بازدید | 15 پست اعصابم خورد شده، چرا صدا میده غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 1404/05/27 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29315 درو بازکن برق در میزنه😐💔خاک توسرشون دورازجونت،،، انشاءالله چیزی نمیشه. 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 اسی من فریزرم امروز سوخت از ظهر حالم جهنمههههههه😞😞😞تمام سبزی و. حبوباتم خراب شدن خدااااااا برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5387 اسی من فریزرم امروز سوخت از ظهر حالم جهنمههههههه😞😞😞تمام سبزی و. حبوباتم خراب شدن خدااااااا ایواااای غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5387 مال من گاهی یخا رو که آب میکنه صدای تق تق میده اویل خیلی صدا میداد الان گاهی برم نگاه کنم داخلش رو، اصلا جراتشو ندارم غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 ایواااای زنک زدم شوهرم شوک شد بدبخت سرکاره حال اونم بد شد موندم چ کنم برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
dornaa68 عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 925 هر روز برق بره وضع همینه تا کی باید ادامه داشته باشه خدا می دونه!
بیاتریس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 5387 زنک زدم شوهرم شوک شد بدبخت سرکاره حال اونم بد شد موندم چ کنم ما فاضلابمون مشکل حاد داشت، دو روزه که درستش کردیم و لوله کشی خونه رو کلا تعمیر کردیم و راحت شدیم، الانم فریزر صدا میده غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 ما فاضلابمون مشکل حاد داشت، دو روزه که درستش کردیم و لوله کشی خونه رو کلا تعمیر کردیم و راحت شدیم، ا ... ما 2تا یخجالمون سوخت یکی چن روز پیش یکی امروز. نمیدونم چرا همش ضرر میاد سراغمون میگم نکنه ایراد از منه از بس دیوانع شدم میگم مقصر منم😞😞😞😞 برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 هر روز برق بره وضع همینه تا کی باید ادامه داشته باشه خدا می دونه! بدبختی ما یخچالمون سوخت بعد همسایه میگه چرا برا ما اتفاقی نمیفته و با نیش و کنایه برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
پریانکا عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3449 یخچال ما هم جدیدا صدای تق تق میده فک کنم با این قطع برق یه بلایی سرش اوردن یه روز من دلم میگیره یه روز تو پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
dornaa68 عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 925 بدبختی ما یخچالمون سوخت بعد همسایه میگه چرا برا ما اتفاقی نمیفته و با نیش و کنایه اگه قصد بدی داشته ان شاء الله تمامی وسایل برقیش یکی پشت اون یکی بسوزن تو این اوضاع اقتصادی بد آدم درد خودش کمه اینام اضافه می کنن بهش خراب شدن وسیله گرون قیمت که عصای دست آدمه خیلی بده خیلی
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 اگه قصد بدی داشته ان شاء الله تمامی وسایل برقیش یکی پشت اون یکی بسوزن تو این اوضاع اقتصادی بد آدم در ... بخدا حالم جهنمه تعمیرکارام جرات نمیکنی زنک بزنی نیومده کلی پول میگیرن برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
dornaa68 عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 925 بخدا حالم جهنمه تعمیرکارام جرات نمیکنی زنک بزنی نیومده کلی پول میگیرن تازه اگه خراب تر تحویل آدم ندنما فریزرمون خراب شد چندماه پول جمع کردیم بردیم تعمیر دو ماه بعدش دوباره خراب شد یکی اقوام تعمیرکار رو معرفی کرده بود ما هم نمی دونستیم اعتماد کردیم بهش
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3626 تازه اگه خراب تر تحویل آدم ندنما فریزرمون خراب شد چندماه پول جمع کردیم بردیم تعمیر دو ماه بعدش دوبا ... ما از برنامه دیوار یکی اومد بخدا قسمت فقط ی تیکه سنگ کذاشت زیر پایه یخچال گف 1تومنگفتم اقا درب هنوز فاصله داره کف همینطوره تا ب زور 2تا چکش زد ب اهنای زیر در خدا چطور چطور پول حروم میخورن اینا برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم