2777
2789

اعصابم خورد شده، چرا صدا میده

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من فریزرم امروز سوخت از ظهر حالم جهنمههههههه😞😞😞تمام سبزی و. حبوباتم خراب شدن خدااااااا

ایواااای

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

مال من گاهی یخا رو که آب میکنه صدای تق تق میده اویل خیلی صدا میداد الان گاهی

برم نگاه کنم داخلش رو، اصلا جراتشو ندارم

زنک زدم شوهرم شوک شد بدبخت سرکاره حال اونم بد شد موندم چ کنم

ما فاضلابمون مشکل حاد داشت، دو روزه که درستش کردیم و لوله کشی خونه رو کلا تعمیر کردیم و راحت شدیم، الانم فریزر صدا میده

ما فاضلابمون مشکل حاد داشت، دو روزه که درستش کردیم و لوله کشی خونه رو کلا تعمیر کردیم و راحت شدیم، ا ...

ما 2تا یخجالمون سوخت یکی چن روز پیش یکی امروز. 

نمیدونم چرا همش ضرر میاد سراغمون میگم نکنه ایراد از منه از بس دیوانع شدم میگم مقصر منم😞😞😞😞

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
هر روز برق بره وضع همینه تا کی باید ادامه داشته باشه خدا می دونه!

بدبختی ما یخچالمون سوخت بعد همسایه میگه چرا برا ما اتفاقی نمیفته و با نیش و کنایه

بدبختی ما یخچالمون سوخت بعد همسایه میگه چرا برا ما اتفاقی نمیفته و با نیش و کنایه

اگه قصد بدی داشته ان شاء الله تمامی وسایل برقیش یکی پشت اون یکی بسوزن 

تو این اوضاع اقتصادی بد آدم درد خودش کمه اینام اضافه می کنن بهش خراب شدن وسیله گرون قیمت که عصای دست آدمه خیلی بده خیلی

اگه قصد بدی داشته ان شاء الله تمامی وسایل برقیش یکی پشت اون یکی بسوزن تو این اوضاع اقتصادی بد آدم در ...

بخدا حالم جهنمه 

تعمیرکارام جرات نمیکنی زنک بزنی نیومده کلی پول میگیرن

بخدا حالم جهنمه تعمیرکارام جرات نمیکنی زنک بزنی نیومده کلی پول میگیرن

تازه اگه خراب تر تحویل آدم‌ ندن

ما فریزرمون خراب شد چندماه پول جمع کردیم بردیم تعمیر دو ماه بعدش دوباره خراب شد یکی اقوام تعمیرکار رو معرفی کرده بود ما هم نمی دونستیم اعتماد کردیم بهش

تازه اگه خراب تر تحویل آدم‌ ندنما فریزرمون خراب شد چندماه پول جمع کردیم بردیم تعمیر دو ماه بعدش دوبا ...

ما از برنامه دیوار یکی اومد بخدا قسمت فقط ی تیکه سنگ کذاشت زیر پایه یخچال گف 1تومن

گفتم اقا درب هنوز فاصله داره کف همینطوره تا ب زور 2تا چکش زد ب اهنای زیر در 

خدا چطور چطور پول حروم میخورن اینا