2777
2789
عنوان

مامانم کم مونده سکته کنه بخاطر من

295 بازدید | 18 پست

تراز نهایی مونو نمیدن تا بدونیم چی قبول میشیم 🤦‍♀️🤦‍♀️

مامانمم واسه همین گریه میکنه و همش تو فکره میترسه قبول نشم بهش علاعم سکته اینا میاد تازگیا بیرونم نمیره تا کسی ازش درباره من سوال نپرسه🤦‍♀️

بالاییا که تراز مونو نمیدن تا اومدن رتبه هام چند هفته مونده ایکاش حداقل مردم صبر کنن نتایج نهایی بیاد بعد سوالاشونو بپرسن🤦‍♀️🤦‍♀️

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر خودت چطور بود خوب میشی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

مامانتو باید آروم کنی:/

اصلا آروم نمیشه به خصوص اینکه هی از بابام میپرسه چی قبول میشم من بابامم میگه هیچی بیشتر افسرده میشه 😣

مامان من ناامید شد 💔

واسه منم هر روز ناامید تر میشه . از خدا میخام پارسال که رهگذر رو نگه داشت مامان منم سالم نگه داره تا قبولی مو ببینه😥

اینا همه درست ولی مامانت و یه مشاور ببر نمیشه تو زندگی بخواد این کارارو بکنه

مشاور روانشناس قبول نداره میگه مشاور من باباته  .بابامو هم ببینی ها اطلاعاتش از رتبه و رشته کنکور چطوریه...

مشاور روانشناس قبول نداره میگه مشاور من باباته .بابامو هم ببینی ها اطلاعاتش از رتبه و رشته کنکور چط ...

این چه حرفیه مگه بابات روانشناسی خونده

بگو اگه بود که نمیشستی واسه اتفاقی که نیفتاده معلوم نیست گریه کنی جایی نری

💕🌸☘️🌹