2777
2789

__اگه جواب سوالامو بلدی نظر بده وگرنه پیام نذار ___

میشه رشته hse بدون کنکور رفت دوسال کاردانی بعد دوباره رفت کارشناسی بهداشت حرفه ای بدون کنکور

حالا اگه رفتی بهداشت این دوسالو تموم کردی طرحش اختیاریه یا بازم طرحش هست 

کنکور از کاردانی به کارشناسی خیلی سخته؟!!! 

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

بدون کنکور نمیشه بهداشت  خوند

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

بدون کنکور نمیشه بهداشت خوند

کی گفته نمیشه؟!! گفتم اگه میدونید بگید شما دوتا پرسو جو کنی میفهمی میشه عجبا 

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته نمیشه؟!! گفتم اگه میدونید بگید شما دوتا پرسو جو کنی میفهمی میشه عجبا

🦮🦮

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

🦮🦮

سگ از توی نفهم بیشتر میفهمه هری نبینمت از سگ کمتر. 

بگی فحش مادر دادم نیاید تایپک چیزی نمیدونید بگید خوششون میاد خدایا شکرت.